jeleniste píše:No, na mě to neni, já jsem určitě pro drátěnej mikrofon. To jim hodlam rozmluvit.
Jo, ještě jedna věc, nejde něco takovýho, že mam jednu aktivní bednu a ktomu připojenou druhou pasivní? Když se zvučilo tady něco na obci, tak tady myslim něco takovýho bylo. Že to byly dvě bedny, ale jen na jedný byly kroutítka. Jako bedničky u počítače...
Jo, něco takového se dělá, ale má to furt jen jeden zesilovač, takže přidáním dalšího pasivního repráku nijak nezvýšíš SPL, jen ti to bude hrát ze dvou míst. Něco se prodává u Thomanna...
Jinak chápeš to od začátku velice dobře a Hendrek to potvrzuje. Je to prostě tak.
Ten rozpočet je hodně našponovaný. Podobné akce děláme s aparátem za cca 50K a to je minimum, s čím bych tam jel. Na ty odkazy zapomeň. To by byly vyhozené prachy (samsony, soundstationy atp...). Nehrálo by to a jen by to vazbilo.
Kdo to někdy nedělal tak těžko hned pochopí, že i nazvučení folklorního souboru (jestli je tam cimbál, nebo dudy je fuk), vyžaduje jistou úroveň techniky, protože je tam příliš mnoho okolností, které jdou proti tomu. Pohybující se účinkující, choreografie, dupání a ... děti. to je úplné peklo

.
Než sem začneme házet konkrétní odkazy, zrekapitulujme si, co vlastně potřebujete.
- 2x aktivní bedny
- 2x stojany pro bedny
- mixážní pult (myšlenka, že se mikrofon zapojí do bedny je sice správná, ale jde to použít na mluvené slovo.
V momentě, kdy potřebuješ upravit poměry, korekce atd... jsi v háji. Jo a nehledě na phantom.)
- Mikrofony - 3x pro kapelu, min 2-3 pro tanečníky
- stojany na mikrofony
- mikrofonní kabely
- síťové kabely ( tady to nebude až taková hrůza)
A - obsluhu!!!
Bezdrátově to řešit lze, ale to jak všichni víme, je otázka několika desítek tisíc a kvalifikované obsluhy.
Takže mi z toho vychází, že se do těch 20K nevejdeme. Bohužel.