Docela mě zarazilo, že tady není víc témat týkajících se videoklipů, resp. žádné, které by se té problematice věnovalo jako takové. Je to docela škoda, jasně, prvořadá je hudba, ale ten klip udělá svoje, co si budeme povídat (i když na druhou stranu jsem vysazený na mizerné zpěvačky, které ukazujou svoje ošklivé nebo umělé kozy, protože jejich hudba nestojí za nic
Chci si nahrát nějaké videoklipy k mým písničkám. Dělám spíše pop (český), takže žádné speciální efekty to nevyžaduje, drahá auta, přestřelky nebo zlaté řetězy tam být nemusí
Víte někdo, co by takový klip měl obsahovat? Napadlo mě, svěřit to profíkovi, ale nevím, kolik by to stálo a nejradši si dělám všechno sám (tedy skoro všechno
Předpokládám (teda co jsem vysledoval), že by video mělo být laděno do stejné nálady, mělo by být přiměřeně dynamické či statické, možná by tam měl být příběh, střídání exteriéru a interiéru, a hlavně by mělo vzbuzovat emoce, ale nebýt to nějaký doják nebo citová vydíračka. Ale možná se mýlím, tak bych rád, kdyby se tady tahle problematika trochu víc dopodrobna rozebrala. Samozřejmě, jestli existuje nějaké vlákno, prosím o smazání, nebo přesměrování
Mimochodem, když vidím videoklipy z 80. let (Alphaville, apod.) , tak mě docela zaráží kontrast docela hezké hudby, a fakt jebnutého videoklipu
EDIT: Aha. Právě jsem zjistil, že moje kamera je nefunkční
Potřeboval bych asi něco univerzálního, ale relativně kvalitního - budu točit exteriér, i interiér, příšeří i světlo, a aby se to dalo natáhnout do PC přes SD nebo USB (ale hádám, že to je základ). Jestli je potřeba i aby byla full HD nebo co, to netuším, co myslíte? I když to bude mít už dneska asi každá. Co se týče peněz, tak nevím - přeci jen jsem docela nemehlo a rozbiju i železnou kouli