Není to až tak jedno. Byl jsem tam v podstatě jako dopravce. A můžu ho (nebo nemusím) od nového majitele odkoupit.José píše:Co čtu tak 100%!
A vzhledem ke zmínce v UG, že již je zakoupeno tak je to stejně jedno..
Ale kdepak, mně je to koneckonců šumák. Jen jsem chtěl srovnání tranzistorových zesilovačů. A až na pár výjimek jste mi doporučovali lampu. Chápu to, vidíte jasné výhody.grock píše:Asi se ti to neposlouchá dobře
Je to jako když se u nás u bubeníků někdo zeptá na konkrétní sadu el. bicích a já mu budu odpovídat, kup si klasické bicí, ten zvuk je někde jinde atd atd...
Jenže on ten borec má svoje důvody, proč by chtěl elektriky, takže moje argumenty jsou o ničem.
Aby to nevyznělo, že jsem nějaký mezek, nebo co.. Děkuju za odpovědi, za každou z nich jsem rád.
Ale na trhu je mračno tranzistorových zesilovačů a tak jsem doufal, že někdo nabídne nějaké alternativy (něco psal José a Demilich...). Neměl jsem v úmyslu polemizovat nad lampami.
Nějaký pátek se pohybuju kolem muziky, hrál jsem s X muzikanty, něco mám i odzvučeno a o tom, že by tranzistor neprolezl ve zkušebně, nebo na pódiu, dost pochybuju. Takže je to o zvuku. A jeho vnímání je hodně subjektivní. Spousta lidí hraje přes lampy. Docela dost lidí hraje přes tranzistor. Hlavně teda začínajících. Takže je to zřejmě i o ceně.
Dozvěděl jsem se tedy, že Randall RG1503 stojí za prd. Fajn, jsem rád za tu informaci. Ale kdyby byl někdo tak ochotný, mohl by sem napsat, jaký jiný tranzistorový zesilovač v podobném levelu by stál za úvahu?
Mně se zdá, že si nerozumíme. Nebo pokládám špatně otázku?