Dvojšlapka MAPEX P800TW
Pravidla fóra
-
Jezismarja
Dvojšlapka MAPEX P800TW
Ahoj, chci se zeptat, jestli má někdo s touto dvojšlapkou zkušenost, uvažuji o ní, tak se ptám 
Re: Dvojšlapka MAPEX P800TW
Jelikož je to (myslím) docela novinka, tak nevím, jestli ji tu někdo má. Pokud ti to pomůže, mám P800, takže to samé akorát single a jsem náramně spokojen
.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
zdravím nové bubeníky
já mám raptora, je to stejná konstrukční třída. Raptor není longboard jako tenhle, má zarážky špiček a pevný převod. Tady vidím konstrukční zlepšení ve středovém raménku. To je fakt dobrý. Jinak kardany, ložiska atd to je stejné.
Tahle třída není pro silové metalisty, nemá takovou konstrukci a brzy by to odešlo. Pro moje hraní, to je občasné příkopy a brejkové kombinace je ale naprosto ideální. Navíc jsem levák a mapex na nás pamatuje, pedál jde jednoduše otočit. To se nezapomíná.
Za mně-pokud nepotřebuješ valit metalový střelby můžu tuhle řadu v pohodě doporučit.
Ještě když srovnám P600 a P800 vidím že šestistovky nemají ložiskové vačky na prožinách.To je dobrá věc ale kdo nemá zoufale prachy není to zase tragédie, moje první pedály tohle neznaly a v pohodé jsem s nimi dával 130 kšeftů ročně po šesti hodinách hraní. Musí se více mazat a mít v zásobě náhradní pružiny protože praskají právě v tom místě v očku více než pružiny zavěšené ve vačce.
Náhradní pružiny má ale každý takže se nic neděje...
já mám raptora, je to stejná konstrukční třída. Raptor není longboard jako tenhle, má zarážky špiček a pevný převod. Tady vidím konstrukční zlepšení ve středovém raménku. To je fakt dobrý. Jinak kardany, ložiska atd to je stejné.
Tahle třída není pro silové metalisty, nemá takovou konstrukci a brzy by to odešlo. Pro moje hraní, to je občasné příkopy a brejkové kombinace je ale naprosto ideální. Navíc jsem levák a mapex na nás pamatuje, pedál jde jednoduše otočit. To se nezapomíná.
Za mně-pokud nepotřebuješ valit metalový střelby můžu tuhle řadu v pohodě doporučit.
Ještě když srovnám P600 a P800 vidím že šestistovky nemají ložiskové vačky na prožinách.To je dobrá věc ale kdo nemá zoufale prachy není to zase tragédie, moje první pedály tohle neznaly a v pohodé jsem s nimi dával 130 kšeftů ročně po šesti hodinách hraní. Musí se více mazat a mít v zásobě náhradní pružiny protože praskají právě v tom místě v očku více než pružiny zavěšené ve vačce.
Náhradní pružiny má ale každý takže se nic neděje...
-
Jezismarja
Nový příspěvekod zzbar » 10.03.2015 23:26
Jelikož je to (myslím) docela novinka, tak nevím, jestli ji tu někdo má. Pokud ti to pomůže, mám P800, takže to samé akorát single a jsem náramně spokojen
.
Jo, to mi stačí, jen mě tam docela zaráží ten černej pruh, vypadá, jak kdyby tam bylo něco, o co by mohla noha brzdit.
Nový příspěvekod zzbar » 10.03.2015 23:26
Jo, to mi stačí, jen mě tam docela zaráží ten černej pruh, vypadá, jak kdyby tam bylo něco, o co by mohla noha brzdit.
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Asi myslíš ten centrální pruh s bodlinama, no jestli dobře vidim, tak je pod úrovní pedálu.
Toho jsem si nevšiml, že je to longboard. Ve srovnání s Tamou 310LW má lepší provedení a ty pružinový vačky, což je za tyhle prachy luxus..
Jediný co mi na ní chybí, jsou zarážky na boty, ale to je bůhví proč výsada jenom nejvyšší třídy.
Já jsem si je potom, co jsem si natrhl špičku boty vyrobil a je to lepší na heel-toe, mám přesně danou polohu.
Toho jsem si nevšiml, že je to longboard. Ve srovnání s Tamou 310LW má lepší provedení a ty pružinový vačky, což je za tyhle prachy luxus..
Jediný co mi na ní chybí, jsou zarážky na boty, ale to je bůhví proč výsada jenom nejvyšší třídy.
Já jsem si je potom, co jsem si natrhl špičku boty vyrobil a je to lepší na heel-toe, mám přesně danou polohu.
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
No takže jsi ji zatím viděl jen na obrázku? Běž si ji v každém případě vyzkoušet...
jinak jak píšou kolegové.
jinak jak píšou kolegové.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...
-
Jezismarja
Jo, pod úrovní pedálu sice je, ale bojím se, aby se mi nezabodávaly do ponožkynecibici píše:Asi myslíš ten centrální pruh s bodlinama, no jestli dobře vidim, tak je pod úrovní pedálu.
Já je na 710TW mám a nepoužívám (jsou sundavací).necibici píše: Jediný co mi na ní chybí, jsou zarážky na boty, ale to je bůhví proč výsada jenom nejvyšší třídy.
Paradoxně proto, že se zarážkami je mi pedál na heel-toe krátkej. Což teda taky nejspíš znamená, že ho hraju blbě, protože ten první úder se má hrát tak, že by to nemělo vůbec vadit
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
presne, prvni uder ma jit dolu a ne dopredu, zarazky nesmi vadit, noha nema tancovat dopredu a dozadu, to jako pohyb navic zpomaluje.
Pekne dolu na spicku,kop, zhoupnuti na patu, zpet spicka, kop a nahoru. Zadne pohyby dopredu, dozadu nebo do stran.
Pekne dolu na spicku,kop, zhoupnuti na patu, zpet spicka, kop a nahoru. Zadne pohyby dopredu, dozadu nebo do stran.
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Myslel jsem přechod z hraní špičkou nohy 16-tin na normální hru a přípravu na heel toe.. 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.