Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

darwan23
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedalboardy

Příspěvek od darwan23 »

Demilich píše:Navíc ta taška je dost velká na to co potřebuji, když jsem si to tak proměřil a promyslel.
Tenhle case je opravdu hrooozně velký - taky jsem po něm pokukoval, ale jak jsem ho viděl na vlastní oči, ani nevím, kam bych ho doma dal - ani pod postel by se nevešel :)
Reálné vnější rozměry jsou totiž asi o 4-6 cm větší v každém směru - a nějakých 90 čísel šířky a 18 cm hloubky už se kamkoli špatně umisťuje (pokud nemáte vyloženě skříň vyhrazenou pro tyhle capinky...)

Je sice lehký a voděodolný, ale je to taky navíc skvělý lapač prachu - zlaté pevné kufry...
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
Varach

Příspěvek od Varach »

Zdravím, když si kupujete krabičku z bazaru, necháváte si od prodejce posílat nějakou nahrávku pro záruku funkčnosti nebo to kupujete ''na slepo'' ? Díky
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Spoléhá se především na férové jednání a poctivost prodejce. Nahrávka by taky mohla být třeba stará i několik let, popř. stažená z internetu. 8)
Varach

Příspěvek od Varach »

Leda si to enchat poslat se záběrem na dnešní noviny :twisted:
Uvažuju nad tímhle, jen ta domluva je taková... Zajímavá... http://hudebnibazar.cz/kytarovy-efekt-r ... /ID891259/

EDIT: Údajně je starý 4 měsíce
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Tohle je riziko každého kupujícího na bazaru, podle mě sem taková debata ani nepatří...
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Koupě delaye je tady OT a všeobecně i dotaz na bazarový nákup. Prosím o dodržování pravidel.
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Poslední letošní sestava v home-made pedalboardu na míru - doufám, že nějaký čas vydrží (pevnost kufru i složení krabiček...) :D
Přílohy
pedalboard březen 2015
pedalboard březen 2015
kunec

Příspěvek od kunec »

Můj pedalboard určeny na domácí cvičeni a hospodské hraní. A kapelou používám pouze MIDI Grande

Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 9.03.2015 7:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nauč se používat TAG [resize]. Neořeže obrázek.
Sasankac

Příspěvek od Sasankac »

Gator z Thomanna přišel, lepší kabely taky, takže moje první slušná verze pedalboardu je na světě! :mrgreen:
Přílohy
20150313_230153.jpg
Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Lehce inspirativní "prkno" pro fajnšmekry. 8)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a kde mas ten StoneDeaf? ;)

jenom poznamka k jistym vykrikum, ...na takovemhle vymazlenem drahem PB ma borec compresor DOD
(ktery nema cenu ani toho hlinikoveho odlitku krabicky ) 8)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Asi ze sebe udělám hňupa, ale omluvou mi snad buď to, že jsem pedalboard nikdy ani nezvažoval. Na co jsou ty poťáky dole? To je nějaký projekt zesilovač + pedalboard? :oops:
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

To bude nějaký rackový zesilovač, čili celou sestavu už stačí jen píchnout do bedny.
Na popojíždění jinak docela dobré (myslím konstrukčně, ne výbavou), ale v ruce bych to tahat nechtěl - toho dřeva je tam požehnaně, a to ještě chybí krycí víko... :)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Taky jsem se chtěl zeptat co to pod těma krabkama je, proč do toho vedou jejich kabely (byť možná to je jen pro estetiku) a komu to celé patří? :) Vážit to musí. No ale zase donesete jen jednu věc z auta, zapojíte dva-tři kabely a je vystaráno...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Majitel neznámý, pravděpodobně někdo za hranicemi :)

Myšlenka jinak není špatná, je to v podstatě takový MULTIEFEKT v pravém slova smyslu :) Hádám, že kabel vpravo vede z kytary do boardu, kabel vpravo pak do koncového zesilovače.
Těžké to musí být jak nevím co - počítejme orientačně půl kila na jednu krabičku + minimálně 4 kila za preamp + k tomu ještě hmotnost dřevěného šasi. Odhadem budu tak na 15 kilech, a to ještě něco málo ubírám. Sám jsem na podobné váze se svým home-made boardem (o pár příspěvků zpátky), a to tam nemám rackový preamp a dřevo je jen 9mm překližka, což tady bude daleko masivnější.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jestli vás to zajímá, tak se dotazujte přímo autora příspěvku s tímto snímkem.
Rumble od The Gear Page. Ale mělo by se jednat o Peavey Valverb zabudované "v bedně".
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

vypada to sice dobre, ale davat reverb naspod pedalboardu, na ktery se dupe? :))) pokud teda autor chce mit pri zaplem reverbu po kazdem slapnuti na nejakou krabicku doplnkovy zvuk hromobiti skakajiccih pruzin, proc ne :)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Hah! Mě na pár vteřin napadlo, jestli to není reverb, protože jsem nedávno při okounění na Thomannu narazil na jeden vcelku levný reverbík, a tohle mi jej připomnělo :lol:
Měl jsem pravdu! :) Jistě mi to první vnuknutí, které tedy bylo pravdivé vnuknuli Plejáďané (pun intended). :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Kinx: asi se předpokládá, že v té dřevěné bedně je mezi samotným šasim od Peavey a horní deskou nějaký volný prostor pro kabeláž a šrouby pro efekty samotné.

Obrázek

Soudě dle složení a charakteru efektů na tomto pdb si nemyslím, že se jedná o hráče s velmi aktivním a silným "dupáním", leč mě například i pár důchodců již přesvědčilo o tom, že není radno je podceňovat a jsou schopni svými nohami (a hůlkami) prorazit leccos. 8)

Demilich: já chci být také Plejáďan!
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Moje aktuální duo v aktivovaném režimu.
Menší kufr je Stagg - nekupujte si ho. :roll: (moje nadšení z něj jsem popsal zde)
Přílohy
Pedalboardy rsz.jpg
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“