Děláte si nějaké? Pokud ano, jak?
Díky moc.
Poznámky k nastavení mixu skladby
Pravidla fóra
Poznámky k nastavení mixu skladby
Titul, kterým mne obdařili místní nedůvěryhodní prodavači je spíše ukázkou jejich malosti a hlouposti. 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poznámky k nastavení mixu skladby
Nedělám - podle mě to není potřeba. Všechno potřebné (hlasitost, panorama, eq, efekty, ...) přece vidím přímo na stopě, takže není potřeba nic přidávat. Možná by to dávalo smysl v případě typu "tohle by možná chtělo vytáhnout" apod. ale to radši rovnou vyzkouším.Diogenes píše:Děláte si nějaké?
Když už bych poznámky řešil, tak nejlíp přímo k dané stopě, pokud to DAW umožňuje, jinak bych přidal k projektu TXT soubor.Diogenes píše:Pokud ano, jak?
Hraju na kytary a mašinky
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám to podobně, akorát většina poznámek je "z druhé strany", takže mám vytištěný ten e-mail a buď skobičkuju (=uděláno) nebo k tomu napíšu, když se mi něco moc nezdá (ať už před nebo po).
Vlastní poznámky, když už, tak taky přímo do TXT okna v rámci DAW. Tam si stejně spíš píšu ale věci třeba k SysEx nebo prostě takové, které nejsou zřejmé na první nebo druhý pohled.
P.
Vlastní poznámky, když už, tak taky přímo do TXT okna v rámci DAW. Tam si stejně spíš píšu ale věci třeba k SysEx nebo prostě takové, které nejsou zřejmé na první nebo druhý pohled.
P.
Jasně. Ale zkuste si představit dobu třeba za deset let (pokud v té době ještě budeme laborovat s muzikou) a zkuste si představit, že budete hledat nějaký úžasný setup třeba z roku 2015.
Budete hledat nějaké staré maily nebo soubory wavelabu, který v té době už dávno nebude fungovat?
Nejde mi o to něco hloupě kopírovat (to si na internetu můžu vygooglovat mraky různých řešení a komerčních nabídek), ale naopak mi jde o to, pochopit princip (co je důležité) a na základě toho vytvořit systém, který mi bude spolehlivě fungovat i za deset nebo dvacet let. A myslím si, že papír je na tohle nejlepší …
Budete hledat nějaké staré maily nebo soubory wavelabu, který v té době už dávno nebude fungovat?
Nejde mi o to něco hloupě kopírovat (to si na internetu můžu vygooglovat mraky různých řešení a komerčních nabídek), ale naopak mi jde o to, pochopit princip (co je důležité) a na základě toho vytvořit systém, který mi bude spolehlivě fungovat i za deset nebo dvacet let. A myslím si, že papír je na tohle nejlepší …
Titul, kterým mne obdařili místní nedůvěryhodní prodavači je spíše ukázkou jejich malosti a hlouposti. 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
Osobne to taky neresim. Maximalne si pofotim nastaveni HW, ale ani to povetsinou ne... Predpokladam, ze v budoucnu nebudu mit duvod se vracet ke svym starym mixum 
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s