Tak jsem ještě jinou blánu nekoupil,jenom jsem si vystříhnul ze starý prasklý tlumicí kroužek,kterej používám jenom ve zkušebně,ale uvažuju o týhle novince..neměl jste už někdo zkušenost?
http://kytary.cz/evans-14-heavyweight-coated/HN147978/
Snare 1465
Pravidla fóra
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Re: Snare 1465
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Tak jsem koupil Generu HD Dry a jsem konečně spokojenej se zvukem. 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Taky mám generu HD dry i když na můj bubínek je to asi škoda, protože krásně zní a tahle blána ho hodně utlumila. Dokonce mám i ladění na co nejkratší dozvuk. Nicméně, líp se mi cvičí když slyším ty údery odděleně a zřetelně. Také se mi líbí, že je celkem hluboká (oproti remu je hlubší i ta genera G1 co na Tamíkovi byla origo). Jo a já jsem s G HD Dry spokojená i co se týče výdrže pískování. Mlátím do toho už půl roku denně 2-3 hodiny a pořád naprosto OK. 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
HD genera Dry... doporučuji taky. Prožila se mnou celou loňskou sezonu a letošní zimní cvičení... stále je jako nová, písek drží aladění také. jak píše Windy, je krátká, ostrá a v konkrétní ráně nepostrádá basy" Tedy přesně ideál pro nás rockerky a metalandy. Za nějaké tři týdny ji na svém javorovo-ořechovém Black Pantherovi vezu do studia, tak se třeba potom pochlubím konkrétním soundem.
každopádně tahle Evanska není šlápnutí vedle
každopádně tahle Evanska není šlápnutí vedle
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "