Zprovoznění mikrofonu - Axman 75155, MM4
Pravidla fóra
-
MusicLover55
Zprovoznění mikrofonu - Axman 75155, MM4
Už dlouho chci zprovoznit svůj mikrofon, pro začátek alespoň na domácí zpěv, ale bohužel mi nebyli schopni v obchodě poradit...Mám obyčejný dynamický mikrofon Axman 75155, notebook a potom Mini Mixer MM4 od Ashtonu, koupil mi to taťka k vánocům s tím, že mu to poradili právě v hudebninách, že to potřebuji ke zprovoznění mikrofonu...Chci se zeptat, bude mi nyní tedy stačit už "jen" kombo s reproduktorem, a popřípadě jaké, abych mikrofon zprovoznila a mohla zpívat? Mockrát děkuji.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zprovoznění mikrofonu - Axman 75155, MM4
Pro použití s mikrofonem je MM4 naprosto nevhodný. Potřebuješ mixpult s mikrofonním vstupem (XLR). Tam, kde tak dobře poradili s nákupem, se vrátit a otřískat jim to o hlavu.
Taky bys mohla uvést zamýšlené zapojení celé sestavy. Notebook bude sloužit pro přehrávání podkladů? Jinak mi smysl mixu uniká.
PS: jelikož slovo recording nikde nepadlo, na domácí zpívání nepotřebuješ nic z toho, co uvádíš (tedy mimo ntb nebo jiné zařízení pro pouštění hudebních podkladů).
Taky bys mohla uvést zamýšlené zapojení celé sestavy. Notebook bude sloužit pro přehrávání podkladů? Jinak mi smysl mixu uniká.
PS: jelikož slovo recording nikde nepadlo, na domácí zpívání nepotřebuješ nic z toho, co uvádíš (tedy mimo ntb nebo jiné zařízení pro pouštění hudebních podkladů).