Zdravím, dá se tohle napájení použít na jakýkoliv efekt, který je na 9 a 18V? Abych si to náhodou nekoupil a pak nezjistil, že mi to nefunguje. Díky
http://kytary.cz/razzor-p-080-power-supplier/HN115015/
RAZZOR P-080 Power Supplier
Pravidla fóra
Re: RAZZOR P-080 Power Supplier
Teoreticky jo, praktickz záleží na tom, jestli nemáš nějaký efekt, který má opačnou polaritu...
ale i pak by to šlo, kdyby sis udělal/koupil kabel, který to prohodí... 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ano, lze. Jen ty zdroje nejsou galvanicky oddělené, takže se možná budeš potýkat se zemnícíma smyčkama.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby si měl nějaké dotazy ptej se mám ho... šlape v pohodě do začátku ideální věcička... mám ho skoro plný 7/8 9V a zatím žádné problémy... a ty větší zatím nepotřebuju...
Dneska jsem pořídil takovou tu klasickou "roztrojku" od warwicka protože mám jeden zdroj a tři efekty
.
-Boss CE-3 (ve smyčce)
-Vox satchurator
-Wah Carvin
-(Kytara)
Mám je zapojené tak jak je psané a jdu k problému. Když sem zapojil tak to trochu "šumělo" pak sem zkusil Wah a v něm uplně křápalo (nepoužitelné ale když je sám nebo s baterkou tak to nedělá) Vox s Chorusem jeli normálně ale nemůžu vystát ten šum. Co stím? Smrčkův zdroj je drahý, pomohl by mi ten Power Supplier od Razzora? Díky
-Boss CE-3 (ve smyčce)
-Vox satchurator
-Wah Carvin
-(Kytara)
Mám je zapojené tak jak je psané a jdu k problému. Když sem zapojil tak to trochu "šumělo" pak sem zkusil Wah a v něm uplně křápalo (nepoužitelné ale když je sám nebo s baterkou tak to nedělá) Vox s Chorusem jeli normálně ale nemůžu vystát ten šum. Co stím? Smrčkův zdroj je drahý, pomohl by mi ten Power Supplier od Razzora? Díky
◘Laney CUB 12R ◘Telecaster ◘Vox Satchurator ◘Boss CE3 ◘Ditto Looper
RAZZOR Power Supplier-jaké máte zkušenosti...brum,šum atd.
Nebo raději- Modtone Power Plant má galvanicky oddělené výstupy což je dost podstatné.
Díky za názor.
Nebo raději- Modtone Power Plant má galvanicky oddělené výstupy což je dost podstatné.
Díky za názor.
Smrčka, nebo Starbuck....cena dobrá, kvalita výborná ! Jak to nemá odděleně "země" je to špatné,jirkatol píše:RAZZOR Power Supplier-jaké máte zkušenosti...brum,šum atd.
Díky za názor.