Nashville vs Vox
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Nashville vs Vox
Tak byl jsem v hudebninach a videl jsem krasnou slevnenou pololampu nashvile za 2jku .... a ted si rikam ze ju asi klofnu ....a ted vase rada ... je lepsi si spise priplatit na voxe AD15VT?
Ber toho nashvilla
Jsi přeci blues man ne?
PS: Můj názor. Podívej zhodnoť jestli využiješ to vybavení VOXe páč za to se tam hodně platí. Však víš.Tak že to tak nějak přehodnoť. A taky zhodnoť jestli to chceš mít jenom doma nebo i pak ve zkušebně páč to by chtělo min 30W atd. No toť můj skromný příspěvěk
PS: Můj názor. Podívej zhodnoť jestli využiješ to vybavení VOXe páč za to se tam hodně platí. Však víš.Tak že to tak nějak přehodnoť. A taky zhodnoť jestli to chceš mít jenom doma nebo i pak ve zkušebně páč to by chtělo min 30W atd. No toť můj skromný příspěvěk
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
No takhle.Člověk má prostě zkoušet.Já jsem zářným příkladem teoretika který až na posledním místě zkouší už výsledek který si doplnil teoretickými znalostmi. Z toho vyplývá že vybírám hrooooooooooooooooooooooooozně dlouho tak že se k výsledku dohrabu a někdy vůbec. Teď třeba vybírám kytaru a už jsem měl asi 20x vybránu sestavu apokaždé jsem ji změnil.Snad se dohrabu k výsledku než se z toho zblázním (k čemuž mám dost blízko). Tak že kdybych ti měl poradit tak bych ti řek zajdi si zahrát na oba komba pokud mužeš a rozhodni se jestli ti líp zní to nebo to. Asi tak 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já sem něco zkusil na googlu a vypadlo mi z toho následující: http://www.guitarcenter.com/Peavey-Nash ... 1145614.gc ale nesedí mi to cenouSmrťokvítek píše:Taky bys mohl napsat odkazy na ty kombaresp. ma toho Nashvila protože si to nedokážu moc představit ikdyyž tuším.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
ne to je peavey .. ja myslim nashville mnt http://www.lidlmusic.cz/katalog/Nashville/t15r.htm dostanuho za 2ku jenze nevim jestli nemam radsi koupit kytaru a nebo radsi vykonejsi kombo pac si nejsem jisty jestli stim nshvillem budu moct hrat doma a kdybych koupil Voxe AD30VT tak to ma vzadu redukci vykonu mno tka premyslimJoey píše:Já sem něco zkusil na googlu a vypadlo mi z toho následující: http://www.guitarcenter.com/Peavey-Nash ... 1145614.gc ale nesedí mi to cenouSmrťokvítek píše:Taky bys mohl napsat odkazy na ty kombaresp. ma toho Nashvila protože si to nedokážu moc představit ikdyyž tuším.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj tohle jsem myslel*Twisted.Brother* píše:ne to je peavey .. ja myslim nashville mnt http://www.lidlmusic.cz/katalog/Nashville/t15r.htm dostanuho za 2ku jenze nevim jestli nemam radsi koupit kytaru a nebo radsi vykonejsi kombo pac si nejsem jisty jestli stim nshvillem budu moct hrat doma a kdybych koupil Voxe AD30VT tak to ma vzadu redukci vykonu mno tka premyslim
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele: