Jaké se vám líbí kytary Superstrat
Pravidla fóra
Re: Jaké se vám líbí kytary Superstrat
Ježišmarjá.. Tady je to horší než s babou v krámě. Když si kupuju kytaru tak budu poslouchat žvásty o tom která je módní a která out? Hoši a nevyserem se na to hraní? Ono už to tady taky všechno bylo... Nechápu větu ''Tohle bylo hezký před dvaceti lety''. Buď to nebylo hezký nikdy anebo to je hezký pořád a tohle už je jen posedlost jít s dobou. Si představuju jak vybíráte kytaru ''Dobrý den, nemáte nějakou kytaru aby byla IN?'' 
In je Bigsby.
Hlavně klid a vnímat nadsázku.
Hlavně klid a vnímat nadsázku.
| Cruel YT | Cruel sptf
Mě se zalíbila tahle, až tak, že jsem pro ni musel přes celou republiku 
Ibanez S670, ZR tremolo...
Ibanez S670, ZR tremolo...
Rozumím, jsem sice RG čkovec, ale je vyvoněná. Stála ?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
6k vč. kufru a téměř kompletního náhradního tremola...
To si děláš .....! Krása. A za 6!
Hele a to téměř kompletní tremolo je v jakém stavu, co chybí? Prodal bys to případně? Já mám jedno S470 se ZR a kolega má dvě, díly by se mohly hodit. Aspoň pošli foto.
Hele a to téměř kompletní tremolo je v jakém stavu, co chybí? Prodal bys to případně? Já mám jedno S470 se ZR a kolega má dvě, díly by se mohly hodit. Aspoň pošli foto.
Edit - byla za 7 tKč (spletl jsem si to s S320-kou, co jsem kupoval před časem, a pak vyměnil za tuhle S670). Původnímu majiteli se na tremolu rozpadnul ten kotvící šroub, častá závada, pokud se nešetrně sežizuje action s nepovolenými strunami, takže sehnal z US komplet celé orig. Ale tremolo prodat nechci, přeci jen je to jedna z nejhodnotnějších věcí na té kytaře. Po té mé původní S320 chňapnul kolega z kapely, takže pro jistotu, nebo na případný budoucí vlastní projekt si chci nechat 
A dobře děláš.
http://hudebnibazar.cz/aria-pro-ii-smoo ... /ID902944/
Mám slabost pro tyhle malý Arie (napři Knight warior). Na přelomu 80-90´tých to byl hit.
Mám slabost pro tyhle malý Arie (napři Knight warior). Na přelomu 80-90´tých to byl hit.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Kajman2nd: Ta Ibanezka je krasavice a za parádní cenu, gratuluji
Pokud půjdu někdy do superstrata, ta jedině znovu do Ska. Neuvěřitelně pohodlná kytara.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Souhlas naprostý.

Teď jsem jí pořídil hranatější sestřičku:

Teď jsem jí pořídil hranatější sestřičku:

Obě jsou dokonalé, tvou zručnost ti závidím
Navíc viditelné/hmatatelné póry, to je moje a Sko jsi dokázal zbavit i toho hnusného plastu kolem switche.
Navíc viditelné/hmatatelné póry, to je moje a Sko jsi dokázal zbavit i toho hnusného plastu kolem switche.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ibanez používal pro tady ty finishe označení MHSOL. Shodou okolností jsem měl i S570 i RG570. Jinak ale krásná práce 
Jo, to byla inspirace, Mahogany Stained Oil. Jen jsem nedělal olej, ale šelak. Nějaký tru-oil si chci časem taky vyzkoušet.
moc pekná práce, ja mam ty nelakovane finishe moc rad (i kdyz je to citlivejsi na zachazeni)
ale ten plast okolo switche se mi zrovna libil, aspon odlisny detail
ale ten plast okolo switche se mi zrovna libil, aspon odlisny detail
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
továrně se Iban. dělají přírodní jen mahagonovky, pokud vím. Jsou dost tvrdé a vydržeji. Lípa bez laku mě docela děsí, ta bude hodně citlivá a otiskne se do ní kde co.
Moc pěknej superstrátek a zrovna ve slevě za 20k - fakt slušná cena, když vezmu v potaz piezzo-midi systém Ghost, kterej samotnej by vyšel na 10-12k.
http://kytary.cz/godin-freeway-sa-light-burst/HN132096/

http://kytary.cz/godin-freeway-sa-light-burst/HN132096/

Naposledy upravil(a) Hendrek dne 23.04.2015 9:29, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Používej tag [resize width=xxx][/resize].
Důvod: Používej tag [resize width=xxx][/resize].
| Cruel YT | Cruel sptf
Poslední dobou jsem se zamiloval do těchto jednoduchých kytar.
Šroubovaný krk, jeden snímač, pevná kobylka, hmatník značený na dvanáctém pražci a hotovo. Snad by jen místo těch obrázkových topů mohl být třeba javorový a barva kytary see thru black cherry. 
ESP LTD M300FM
ESP LTD M401
ESP LTD M100FM Custom, 1x EMG81, zrcadlový pickguard
Squier Stratocaster SSS
! R+ !
ESP LTD M401
ESP LTD M100FM Custom, 1x EMG81, zrcadlový pickguard
Squier Stratocaster SSS
! R+ !
mě ta kobylka z LP na Stratu přijde děsná !!
A co teprv ten volume pot u a) a c)?