No k veci.....
Mam elektronicke bicie Alesis DM6 (plus dvojslapka Mapex P710TW) ziadna super sada ale na take domace hranie to staci a moj problem spociva v tom ze nemam predstavu ako by som dokazal nahrat bicie s uz nahratou pesnickou.Aby som sa vysvetlil...myslim ze vela bubenikov si zavse len tak pusti do sluchatiek (bedni) nejaky song a robi si tam vlastne bicie.....no a ja by som si toto rad dokazal nahrat.V tejto nasej dedine (mesto do 20000 obyvatelov) je dost kapiel ktore hladaju bubenika ,lenze kedze som zamestnany a mam rodinu nie je moze aby som nejako extra chodil po skuskach a ukazoval ako viem hrat. A ktosi mi navrhol ,ze co takto nahrat to ,hodit to na kluc a ked niekto bude chciet vopchat mu to do ruky...no ja som to trosku este skomplikoval,kedze myslim ze len podla buchania v urcitom rytme,tempe sa vela o bubenikovi nezisti...tak ma napadlo skombinovat to uz z nahratou pesnickou....(strasne rad si zabucham Stratovarius,Within Temptation.Helloween,...vlastne vela rockovych stylov...nebudem tu konkretizovat to by bolo tak akurat na dve strany
Cize moja otazka znie...(kedze vela ludi tu dava odkaz na Reaper) je to mozne? pustit cez pc napriklad song od Stratovariusu .do toho nabuchat bicie a nahrat to?bez toho aby sa museli bicie nahravat samostatne,song by siel samostatne a potom sa este trapit s mixom?
verim ze to uz niekto s uspechom skusal a da mi nejake tie rady "AKO NA TO"
Dik moc priatelia...
PS: Ale uvitam aj radu ako stlmit hluk od kladivka pedalu na pad (pri dvojslapke dvojnasobny)