Zdravim chlapaci a divky
mam na vas prozbu mam toto combo je to starsi kousek (je to jednicka ne dvojka) a chtel bych tam dat nove repro (uz jak jsem ho koupil tak je tam no name thajwan) a nejradeji bych tam chtel dat celestiona muzete mne poradit kterej tam mam dat je to 35w 8Ohmu 10 palcu a hraju dost twrdou muziku a jak jsem se dival tak jich je na trhu strasne moc proto vas vsechny prosim o radu
dekuji vsem
Kytara JACKSON JS32 R DINKY
Snimace Seymour Duncan SH-8
Multiefekt korg ax3000g
DIGITECH JamMan Solo XT
PEAVEY Transtube Envoy 110
já si myslím že to není tak hrozný důležitá je ta ohmáž já mám v kombu místo 15 watt 30 taky a funguje naprosto normálně
hlasitost se ti nezmění ale máš tam rezervu aby reprák furt nejel na doraz . takže když máš zesilovač kterej má výkon 15 wattů a repro který má třeba 30 watt furt to bude 15 watt. jinak už je to u ohmů nejlepší je to dodržovat hlavně u lampových aparátů u transistorových mueš dát na 4 ohmovej zesík 8mi ohmovej reprák ale bude to tišší.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 19.04.2015 13:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Sloučen double post. Používej funkci upravit.
B.C. Rich Kerry King Metal Master V, Harley Benton Fv-430, Washburn win14, Kramer Pacer Imperial FR, Sx stratocaster ,Kombo: Line 6 spider 15 IV + Fs plus achátové trsátko
Tak ono je to i dost o vkusu. Já ani nevím, jak moc vadí těch 5W, který ti tam chybí. Vesměs se na tvrdší muziku doporučuje spíš Vintage. Vintage je oproti GB repro s modernějším zvukem. Sám mám desítkovej Vintage v kombu a budu ho výhledově měnit právě za Greenback.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“