Clapton SG Fool

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Clapton
Nový uživatel

Clapton SG Fool

Příspěvek od Clapton »

Zdarvím, nedávno jsem objevil moc krásnou kytaru. Na tento model Gibson SG hrál Clapton v začítcích Cream.
Jenom mě zajímá.. líbí/nelíbí a jestli to někdo má. Někde v Anglii se dokonce vyrábí a prodávají sériově :D
Měl bych v plánu si jí vyrobit. Doufám, že budu jediný v republice kdo jí má 8) A u této příležitosti bych se rád zeptal vše, co se týká domácího barvení kytar. Rád bych věděl jaké barvy, lak, základní barva? Díky..

the-fool-3.jpg
Sajmon

Re: Clapton SG Fool

Příspěvek od Sajmon »

Fool je sice ikona, ale nikdy se mi nelíbil. :) Když Clapton a malůvky, tak za mě Crash 3 (ale líbí se mi i dvojka).

A není fuk, jestli budeš jediný? Hlavní je, jestli budeš spokojený ty. Mně tenhle styl kytar taky láká, ale osobně bych třeba šel raději cestou vlastního designu. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Pawlik

Re: Clapton SG Fool

Příspěvek od Pawlik »

Kamarádka malířka mi kdysi před dvaceti lety dělala psychedelickou kytaru modelářskýma Humbrolkama (syntetika), výsledek skvělý. Základ byl nějaký stříkací tmel.
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“