Trošku nechápu: Hraješ na elektrické bicí doma, aby si nerušil sousedy hlukem.... fajn! přesto chceš vyměnit sluchátka za nějakou aktivní bednu nebo kombo aby si k tomu všemu ještě slyšel, asi taky z nějakých beden, hudební podklad z kompu....... a to sousedy neruší????AndyCZE píše: Při vystoupení hraju normálně na akustiky, elektriky mám jen doma, abych moc nerušil sousedy. A doma mi sluchátka moc nevyhoují, když chci hrát například s doprovodem z počítače nebo MP3, tak přes sluchátka neslyším.
nenapadlo tě signál z PC nebo z MP3 zapojit do nějakého mini mixu, stejně tak signál z modulu bubnů..... smísit si je a nastavit ideální poměr obou signálů a to celé dát do sluchátek??
Klady takového řešení:
Netřeba utrácet X tisíc za aktivní bednu či klávesové kombo (kytarové kombo hraje převážně ve středových frekvencích, basy a výšky by přez to nevyzněly dokonale, tedy by zvuk bubnů stál za prd), stačí pultík za tisícovku..... ve sluchátkách budeš mít nejen ideální poměr sebe a podkladu, ale zároveň budeš mít prostorově rozvrženou soupravu do uší, nikoliv z jednoho místa té bedny...... z pultíku můžeš pak i vytáhnout signál pro případné nahrání svého díla..... nerušíš sousedy..... atd
Zápory:
Vlastně mě ani nic nenapadá...