Jistě to bude úspěšný produkt - cena něco přes 2 litry a mírně překvapěně koukám na "Fabbricato in Giappone".
http://www.ibanez.co.jp/products/u_effe ... ffect_id=2

Z čeho tak soudíš?
Já si právě pořídil k bezpražcové base Behr ekvalizér a chorus a jsem velmi mile překvapen. Na to jak je to podezřele levné, tak zcela OK. Nějak jsem se Behrů přestal bát a asi si koupím i něco ke kytaře. Ostatně, při té ceně, pokud nebudu spokojený tak prostě poletí za dvěstě na bazar a bude...torst píše:Behringer: jen jsem se chtěl ozvat taky za nás, lowenďáky. Jinak ty Behr. hrajou naprosto kvalitně, nepodceňujte plast. Mám OD-100 na víceúčelové potřeby, buzení Marshalla a stačí. Abych hledal nuance mezi TS808 z roku 1943 a dnešní Chinou, na to nemám kapacitu...
Někdo píše, že Behr. je 1:1 BOSS, ale mě ty Drivy/stortiony přijdou měkčí, kulatější, blíž k Iban.
A ještě prosím tu pohádku o Červené Karkulce...cherreda píše:Navíc Behrkrabky třeba půjdou strmě nahoru...
Roztomilý pedálek u nás skladem. Nezkoušel ho už náhodou někdo? Trochu mě hlodá, ale není teď čas na výlet do hudebnin.cherreda píše:"Nejlepšnost" neodhadnu, ale zato je opravdu roztomilý.
http://www.ibanez.co.jp/products/u_effe ... ffect_id=2
Jo, souhlas. Ale co taky vymýšlet? Behr nabízí ucelenou řadu kopií nejrozšířenějších efektů. Co závratného vymyslely světoznámé značky? Patnáctou verzi overdrivu s tím už opravdu nejboutiquevějším nejmedovějším integráčem? Looper s pětihodinovou kapacitou ? Ne, děkuji.darwan23 píše:A ještě prosím tu pohádku o Červené Karkulce...cherreda píše:Navíc Behrkrabky třeba půjdou strmě nahoru...Pokud mě nešálí zrak, Behringer za posledních X let bez ohledu na nesmrtelné plasto-plastové provedení nepředstavil ani jedinou novou anebo alespoň výrazně updatovanou krabku - jeho potenciál tak můžou zvednout jedině skoupení Dánové, které si přiveze Uli do Číny v řetězech...
No věru, ostatní výrobci už alespoň "objevili" true bypass...torst píše:Jo, souhlas. Ale co taky vymýšlet? Behr nabízí ucelenou řadu kopií nejrozšířenějších efektů. Co závratného vymyslely světoznámé značky? Patnáctou verie overdrivu s tím už opravdu nejboutiquevějším nejmedovějším integráčem? Looper s pětihodinovou kapacitou ? Ne, děkuji.
Třeba zrovna za tohle Bosse chválím - mám jeho poměrně nový Combo Drive (BC-2), který je takovou zjednodušenou verzí Liverpoolu (Tech21), tj. simulace Vox AC30. Oproti ceně Liverpoolu byl loni za třetinu a pro lehké nakreslení až crunch je parádní - chová se víc jako OD než jako klasická simulace aparátu nebo preamp, čili se netluče s reálným zesilovačem, ale svým způsobem ho přetváří (nejenom pomocí EQ a nakreslení, ale i kompresí a dynamikou). Že je digitální, se projevuje jen v poslední čtvrtině průběhu Drive (zhutnění zvuku má už takový přehnaný charakter), ale takové nastavení z téhle krabky ani stejně nevyužívám.torst píše:...Ohledně "nových" efektů - kouk jsem na BOSS, dělaj nějaké modernizované drive/distortiony plus ty power-amp stack drivy. No nevim, pochybuju, že se ujmou.
Rád věřim, ale mě tyhle "polodistortiony - poloampmodelery" míjeji, nerozumím jim. Mám právě modrej Behr. GT-2 copy. Zajímavá věc, ale do linky je simulace málo a do aparátu zas moc. tenhle problém mám se vším od Tech21. U mě to musí bejt buď čistej OD/DS nebo čistej preamp (AMT je v tomhle bezva, nic nepřimíchává). Ale to je asi můj problém, navíc trochu OT . ...torst píše: Třeba zrovna za tohle Bosse chválím - mám jeho poměrně nový Combo Drive (BC-2), který je takovou zjednodušenou verzí Liverpoolu (Tech21), tj. simulace Vox AC30. Oproti ceně Liverpoolu byl loni za třetinu a pro lehké nakreslení až crunch je parádní - chová se víc jako OD než jako klasická simulace aparátu nebo preamp, čili se netluče s reálným zesilovačem, ale svým způsobem ho přetváří (nejenom pomocí EQ a nakreslení, ale i kompresí a dynamikou). Že je digitální, se projevuje jen v poslední čtvrtině průběhu Drive (zhutnění zvuku má už takový přehnaný charakter), ale takové nastavení z téhle krabky ani stejně nevyužívám.