kmensik: Díky za reakci. Ten systém je super ale mám obavu, že až do takového stavu to nedotáhnu.
To neladění samozřejmě slyším a vadí mi to. Přisuzuji to za prvé nedotaženému seřízení, (jsem v tom úplný začátečník), za druhé mým špatným držením akordů, (někdy ty struny prostě tlačím i do stran), za třetí ještě syrovému neusazenému nástroji a za čtvrté ladící mechanice. Koupil jse tu nejlevnější a připadá mi, že to není ono. Ale s tím vším se dá pracovat a dál vylepšovat. Díky za navedení na co se mám zaměřit.
Moleek:
Lépe bych to sám neshrnul.....
Snad jen doplním.
1. - 2. ...mezi body 1 a 2 je třeba ještě vřadit pořízení a úprava sedmistrunky na šest strun.
nastroje/prestavba-sedmistrunky-na-sest ... 41283.html
5. ....zde bych upravil část: " co nejlepší snímače " na: "snímače, které mi budou co nejvíce vyhovovat"....
A hlavně mě láká zjistit co která úprava nebo změna konstrukce vyvolá a jak se projeví na zvuku.
6. ....Jen dopřesnění - myšlenka postavit si svou vlastní kytaru ve mě klíčila už od doby kdy jsem poprvé uchopil svýma rukama elektrickou kytaru. Což je cca rok zpět. Ale vše muselo dozrát a já načerpat alespoň základní informace.....
Miloš.