Nápady, připomínky, stížnosti

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
pajk
Nový uživatel

Re: Volejte administrátora

Příspěvek od pajk »

Zdravím. Neví někdo, proč se mi zobrazuje v bazaru např. v sekci bas. aparáty pouze 1. stránka a na další nejde přejít?
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 30.01.2015 6:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Špatně zvolená sekce. Přesouvám do správného threadu.
bjjz

Re: Nápady, připomínky, stížnosti

Příspěvek od bjjz »

nejde odkazat na inzerat

kdyz otevru inzerat a pouziju ten link, jinym to pri otvirani hazi eror, musim hazet link z editace inzeratu, az pak to de otevrit
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

bjjz píše:nejde odkazat na inzerat

kdyz otevru inzerat a pouziju ten link, jinym to pri otvirani hazi eror, musim hazet link z editace inzeratu, az pak to de otevrit
Jak vypadá ten špatný a jak ten správný link? Můžeš mi poslat prosím přiklady těch URL. Dík.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Na seznam.cz mi nechodí aktivační mail,díky
na Gmail v poho
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Funguje ohlašování falešných inzerátů? Už několikrát jsem nabonzoval pár vykuků a nikdy se nic nestalo...
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Asi spíš záleží, čemu ty říkáš vykuk?
Admini bazaru nemůžou mazat inzeráty jen proto, že jim napíšeš, že jsou to nějakým způsobem podezřelí, když neuvedeš nějaký přesvědčivý důkaz. Jak dokazuješ, že jsou inzeráty falešné, odpovím za tebe a sorry, jestli se pletu- nijak, proto si můžou prodávat co chtějí a admini s tím nemůžou nic dělat, ať jim pošleš nabonzování kolik chceš.
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Ok, tak např tenhle Jazz Bass: http://hudebnibazar.cz/fender-jazz-bass ... /ID899012/
Jako důkaz jsem uvedl chybějící lemování u truss-rodu. Mimochodem, těch chyb je tam víc...

Nebo tyhle inzeráty: http://hudebnibazar.cz/?e=903466
Ty jsou zase vytvořeny jen za účelem otravování člověka, co vlastní v nich uvedené tel. číslo... Což jsem samozřejmě adminům napsal.

Rozhodně to neni jen tak, že bych bez vysvětlení ukazoval adminům na inzeráty, co se mi nelíbí...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Bohužel aktuálně nemám přehled o tom, jak je nastaveno řešení stížnosti / kdo to řeší. Bazar je od loňského podzima mimo můj záběr, takže nedokážu reagovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
noc33

Příspěvek od noc33 »

Mě zase jeden pitomec neustále vyhrožoval, že mě nahlásí adminovi jen z důvodu podle něj špatně zvolené kategorie inzerátu. Lidé tohoto typu by se nad sebou nejdříve měli zamyslet a když nepříjdou na nic rozumějšího, než si neustále na něco ( někoho) stěžovat ( a nahlašovat = bonzovat = fízlovat), ať prostě jdou do pr..le.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Mám podobnou zkušenost. Máš jeho mail? Klidně přes SZ, jestli je to ten stejný jako u mě.
noc33

Příspěvek od noc33 »

Smazal jsem ho, po připomenutí si možná vzpomenu, je to tak dva tři měsíce nazpět.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

No zase jako uprimne - nekdy bych fakt ty inzeraty v blbejch kategoriich rovnou mazal :-/
Hodně budem někde...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Pro upozornění na vadný inzerát existuje na bazaru daný postup, tzn. nahlášení a přenechání akce na adminovi. Vyhrožování někomu napřímo hraničí když už s ničím jiným, tak se slušností a dobrými mravy. Nemluvím teď o slušném upozornění uživatele, aby si to opravil, ale rovnou o hrubém slovním napadení.
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

noc33 píše:Mě zase jeden pitomec neustále vyhrožoval, že mě nahlásí adminovi jen z důvodu podle něj špatně zvolené kategorie inzerátu. Lidé tohoto typu by se nad sebou nejdříve měli zamyslet a když nepříjdou na nic rozumějšího, než si neustále na něco ( někoho) stěžovat ( a nahlašovat = bonzovat = fízlovat), ať prostě jdou do pr..le.
Administraci obsahu řeší oddělení Péče o zákazníky Kytary.cz. Samozřejmě řeší každý nahlášený inzerát, ale je na nich, co s ním udělají. Inzerát buď smažou nebo nesmažou.

Pak je samozřejmě možné slušně sdělit názor inzerentovi emailem a přednést mu své argumenty pro to, aby zvážil úpravu svého inzerátu. To může udělat každý. Každý inzerát má autorizovaný funkční email. Motto: Se slušností nejdál dojdeš.
Šimkojc

Příspěvek od Šimkojc »

Jestli to tu někde je, tak prosím nekamenovat. Tedy, stejně jako u svého tématu na fóru vidím počet přístupů, něco takového bych rád věděl i u svého inzerátu, čili kolik lidí třeba za den si ten inzerát přečte. Není to tam, nebo mám sněžnou slepotu?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Není to tam. Co znamená "přečte"? Rozklikne nebo jen načte na stránce?
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Šimkojc

Příspěvek od Šimkojc »

Je fakt, že to jsou dvě různé věci, přečtení zkratky inzerátu při rolování na stránce se spočítat nedá, takže zbývá kolikrát to kdo rozklikne, čili přečte si celý text a prohlédne fotky. Zajímá mě třeba srovnání s Bazos.cz, kde se počet zobrazení uvádí.
Šimkojc

Příspěvek od Šimkojc »

Nikdo nic..?
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Šimkojc píše:Je fakt, že to jsou dvě různé věci, přečtení zkratky inzerátu při rolování na stránce se spočítat nedá, takže zbývá kolikrát to kdo rozklikne, čili přečte si celý text a prohlédne fotky. Zajímá mě třeba srovnání s Bazos.cz, kde se počet zobrazení uvádí.
Ten algoritmus počítání se dá vystavět mnoha způsoby. Nevím jak si to počítá Bazoš. Jestli tě započte jen jednou nebo pokaždé. Jesti si tě za 30 min resetuje a znovu započítá (něco jako Toplist). Nebo tě započítá podruhé až uplyne 24 hodin. Nebo to resetuje o půlnoci. Nebo se řídí jen relací/session.

Pak záleží na tom, co přesně prodáváš. Pokud kytaru nebo klávesy, tak HB bude patřit k těm významným serverům. Pokud nějaký midi věci či dechy, tak může být lepší dát to jinam. Takže to bude závislé na tom, co prodáváš.
h.m.

Příspěvek od h.m. »

Při zadávání lokality v možnostech Jihomoravského kraje chybí okres Blansko. Je možné ho tam doplnit? Díky.
Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“