Blues Deluxe je podobný Hot Rodovi, je takový víc do Blues (překvapivě), méně "moderní". Britskou kytarovku (zvlášť pokud je to nějaká "nová" vlna) ale můžeš hrát snad na cokoli. Určitě je dobrý ty aparáty vyzkoušet. AC30, Hot Rod Deluxe nebo Blues Deluxe mají snad v každých větších hudebninách v Praze, Brně, Ostravě, tak si udělej výlet a zahraj si na to. Nebo se alespoň mrkni na youtube, jsou tam i různé srovnávací videa AC30 vs Fender, sice je to většinou v dost nevalné kvalitě, ale obrázek si o tom zvuku můžeš udělat...
K fx smyčce - na každém aparátu se to chová naprosto jinak, čili je dobré to vyzkoušet. Obecně jsou dnes smyčky hnané nějakým operákem a pak je imho délka použité kabeláže pro smyčku zanedbatelná (samozřejmě pokud porovnávám např. 5m vs 15m celkové kabeláže). Smyčka může degradovat celkový zvuk aparátu, ale to není ani tak záležitost použitých kabelů, ale spíš její provedení. Zatím jsem nenarazil na smyčku (ať už to byla seriová, paralelní, lampová, operáková atd., který by zvuk nějak alespoň lehce neměnila).
Aparát do 20 000
Pravidla fóra
Aparát do 20 000
Skala zesilovacu za tyhle prachy je obrovska, chce to zejmena si ujasnit po jakym zvuku touzis. Mi favorite v kategorii komb do 20k v ramci bazaru jsou hlavne Mesa a Hot, osobne nemam rad Hiwatt po roce 2000 nebo kdy obnovili vyrobu s nesmyslama jako Hiwatt Higain. Velmi zajimavy jsou komba DV Mark, doporucuju zkusit.
Edit: prehledl jsem britsky sound, v tom pripade skrtam vsechny mesy i fendery a sel bych cestou bazaroveho Hota s ELkama (samozrejme to bude o konkretnim kusu a jeho náadeni) nebo nejaky ze zminovanych voxu se slusnym reprem. DV mark muze taky zustat, tohle imho splnujou - navic stoji kolem 20 novy na krame.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edit: prehledl jsem britsky sound, v tom pripade skrtam vsechny mesy i fendery a sel bych cestou bazaroveho Hota s ELkama (samozrejme to bude o konkretnim kusu a jeho náadeni) nebo nejaky ze zminovanych voxu se slusnym reprem. DV mark muze taky zustat, tohle imho splnujou - navic stoji kolem 20 novy na krame.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Aparát do 20 000
hehe, tak jak jsem dával typy na aparáty z bazaru, tak jeden z nich mě natolik zaujal, že jsem to dneska koupil - a sice Egnater Renegade. Takže muj HOT s dvojicí EL34 na konci je na prodej:-). Zajímavý je, že jsem s HOTem pořád hodně spokojenej, jenom to neklidný muzikantský srdíčko pořád touží po něčem novým, takže jdu po letech do změny...
Farmer?Placka píše:Takže muj HOT s dvojicí EL34 na konci je na prodej:-).
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
@Sajmon: Jojo, původně je to Farmer, koupil jsem ho před lety ve Valmezu, nechal si ho upravit u Pavla Horkýho podle svých požadavků a předělal z komba na hlavu a box... My se známe? 
Ne, neznáme. Jen mě to zajímalo a nastřelil jsem odhad. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“