Nejoblíbenější výrobce elektrických kytar
Pravidla fóra
- Mustard Man
- misadlouhy
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jak pro kohojaby píše:proc sem nikdo nedal jolanu? to je nej kytara
Jéééé jak na to koukám taxem se nevyjádřil k tématu
Gibson
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
tvoje kytara patri do krbuOltec píše:Protože nikdo nehledá dřevo do krbu.jaby píše:proc sem nikdo nedal jolanu? to je nej kytara
http://youtube.com/profile?user=Zapek90
podivej se sem, jak hraje jolana studio a pak rikej neco o drevu do krbu
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic
- Mustard Man
Jolany mely sance tak za totality ted, to jsou podprumerny kytary. Me se jolana libi pro svou osobitost, designy. Svoje obdivovatele najdou mozna u melancholických historiků.jaby píše:tvoje kytara patri do krbuOltec píše:Protože nikdo nehledá dřevo do krbu.jaby píše:proc sem nikdo nedal jolanu? to je nej kytara
http://youtube.com/profile?user=Zapek90
podivej se sem, jak hraje jolana studio a pak rikej neco o drevu do krbu
Viva la revolution...
treba s takovou diamantkou kdyz si clovek poradne pohraje a ma nejakej lepsi kus tak po vymene snimacu a odbornem serizeni je to skvela kytara, vim to protoze ji ma bracha naseho basaka a hraje to o moc lip nez moje epi
Epiphone Lp Special II
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic
Jolana Diamant
No vidíš, divil by ses, ale já ji mám rád právě kvuli tomu, že to byla moje první kytara. Dovolím si volně citovat, co už jsem tady někde na fóru četl: Bez Jolan by za totality u nás neexistoval bigbít, protože se tady prostě jiné elektriky neprodávaly. Takže už jenom proto mají borci z Hořovic a jejich výrobky můj respekt.
- the_nameless
s tim souhlasim....jolany zaslouzej uctu....a zatim ¨na co jsem od nich hral tak to melo velice libivej zvuk.....
Ale je jasny ze preferuju svou znacku coz je B.C.Rich
se zvukem i s tvarem warlocku od zminene firmy jsem max. spokojeny.....
nerikam ze firmy jako jsou ESP ci Ibanez nejsou dobry.....ale ten zvuk je uplne nekde jinde.....mozna je na tom ruznych ohledech tisickrat lepe ale proste na zvuk Riche jsem si uz pri prvnim rozkmitani strun tak zamiloval ze na nej nedam
nerikam ze firmy jako jsou ESP ci Ibanez nejsou dobry.....ale ten zvuk je uplne nekde jinde.....mozna je na tom ruznych ohledech tisickrat lepe ale proste na zvuk Riche jsem si uz pri prvnim rozkmitani strun tak zamiloval ze na nej nedam
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
BC Rich mám opravdu rád. Teď mám doma na seřízení Warlocka Platinum Series s hokejkovou hlavou a na to, jak je omlácenej, orezlej a celkově neudržovanej hraje úplně božsky. Kobylka a vůbec všechny mechaniky jdou krásně, i když vypadaj jako by měly bejt úplně zatuhlý. Extrémní tepelné a vlhkostní podmínky se na něm podepsaly, ale krk se ani nehnul a pořád to hraje skvělethe_nameless píše:s tim souhlasim....jolany zaslouzej uctu....a zatim ¨na co jsem od nich hral tak to melo velice libivej zvuk.....
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
proc je tam kramer ale neni tam Cort??? myslim ze ten by dostal mnohem vic hlasu... nebejt ted bez penez tak uz mam M200 doma... ale pokuta za rychlou jizdu je svine =D =D ale cortky sou naprosto uzasny, nadherny, dokonaly kytarky...=) <3<3<3
takze sem dal hlas Ostatnim...=)
takze sem dal hlas Ostatnim...=)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jinak sem chtěl ještě podotknout...že nejvíc budu asi spokojený až si nakoupím HW a pak to tam za asistence nějakého borca nacpu...
.
Myslím si, že nějaký Gibson mě pak přestane, aspoň na chvilku, vzrušovat
.
Myslím si, že nějaký Gibson mě pak přestane, aspoň na chvilku, vzrušovat
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: