nahrávání podkladů do el. bicích
Pravidla fóra
nahrávání podkladů do el. bicích
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nahrávání podkladu do elektronických bicích. Mám alesis dm8 pro kit , a mám podklady , se kterýma bych rád cvičil, ale nedokážu je za žádnou cenu dostat do modulu. Jde to vůbec? Prosím o radu. Dudu moc rád jestli mi někdo pomůže.
Re: nahrávání podkladů do el. bicích
to tady opravdu není nikdo, kdo by o tomto dotazu něco věděl? no tak lidi pomoooooc 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady to víme skoro všichni, ale ono je třeba znát specifikace
do modulu se přece žádné podklady importovat nedají, tohle to prostě neumí. Je třeba připojit externí zařízení.
P.
P.
vidíš a přesně tohle jsem chtěl vědět, díky moc. takže jedině třeba do fl studia a el. bicí zapojit přes midi do Fl a hrát dohromady? ale stejně díky moc. s el. moduly začínám. tak se nezlobte.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přes MIDI ne (leda bys měl nízkolatenční systém a pěknou sadu/sady bicích ve FL). Zapojit normálka audio.
Já se nezlobím, ale začátečník by neměl shánět takhle základní věci na diskusích
P.
Já se nezlobím, ale začátečník by neměl shánět takhle základní věci na diskusích
P.
když ne tady tak kde? ale stejně díky moc.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jako "kam s ním?"
máme tady manuál a web produktu například. Ale jinak nejni zač 
P.
P.
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s