Jo, to vypada na stejnou specifikaci jako ta GT serie, u Dcka ale neposoudim rozmery u "junior" ?
Material asi srejny, cena v USD nekde jinde..jako vzdy.ale dovoz/atd no vzdyt to zname..
Jo, to vypada na stejnou specifikaci jako ta GT serie, u Dcka ale neposoudim rozmery u "junior" ?
Za mě D28A a D41. A ten chlapík má i další zajímavá videa.hyenik píše:super ukazka peti martinek (od seste minuty)
Moc pěkná! Detailní fotky zajímavé k porovnání se současnou výrobou.litrfree píše:Mám taky Martin. Neni to sice legendární D28 ze sedmdesátejch, ale jsem poměrně rád že mám aspoň tuhle D35 z roku 1995 ...
...EDGE... píše:Nádherná kytara. Krásná palisandrová hlava a mahagon na krku.
Pardon, já jsem tydýt! Žil jsem v domnění, že je to stejné dřevo jako krk. Teď koukám na svoji břízku, je tam opravdu cca 3 mm tlustý plát, úplně jiná textura, zřejmě taky palisandr....EDGE... píše:Jasne, myslel jsem palisandrovou dyhu/headplate na hlave...
hyenik píše:super ukazka peti martinek (od seste minuty)
Ahoj, to jsi se hned prvním příspěvkem uvedl, hlavně ať to hrajeVíťas píše:Ahojky všichni co tu mektáte vo kytarách před půl rokem jsem si pořídil Martin hd 28 v a čím dál víc se mi rolujou fusekle je to prostě top of the world a všechny kydy vo tom že to Martin šidí jsou mimo ostatní jsou víceméně kopíráci (mimo kytar dělanejch na zakázku bušení do strun zdar Víťas
Včera som v Muzikeri v BA držal práve HD28, ktorá tam už leží veľmi dlho a ešte dlho ležať bude. Aj keď mám rád Martinovský zvuk, tento konkrétny kus hrá na h....o.Víťas píše:Ahojky všichni co tu mektáte vo kytarách před půl rokem jsem si pořídil Martin hd 28 v a čím dál víc se mi rolujou fusekle je to prostě top of the world a všechny kydy vo tom že to Martin šidí jsou mimo ostatní jsou víceméně kopíráci (mimo kytar dělanejch na zakázku bušení do strun zdar Víťas
Ale i přesto Martinky porážejí ve zvuku většinu ostatních majících krk a hmatník z masivního dřevaqwer píše:On to není lisovaný papír ale nějaká umělá hmota se vzhledem dřeva. Kdyby to udělala nějaká čínská firma a prodávala ty nástroje za trojku, tak z toho celý svět bleje, ale jelikož je to Martin, tak se to "toleruje"...