Mmjuz napsal:dokáže takřka nemožné, vozím mu i různé atypy padesát let staré a ve většině případů z nich udělá solidní funkční reproduktory, a to včetně nasycení magnetu. Ceny má lidové, vždy podle složitosti opravy a ceny použitého materiálu. Jelikož je zřejmě v republice nejlepší a při tom velice laciný, má toho holt hodně. Jeho služby využívají i firmy jako je Prodance ke svým záručním opravám, což svědčí o maximální kvalitě jeho práce, ale také to má za následek to, že je vytížený na 100% a opravy poměrně dlouho trvají. Ovšem pokud něco extrémě spěchá a člověk potřebuje nutně hrát, chápe to a dá se domluvit i na rychlé opravě bez příplatku.
LuKyss napsal:Už čekám dva a půl měsíce na opravu jednoho reproduktoru, neustále volám a snažím se ho popohnat. Stále jen slibuje že už to bude, že hned zítra odesílá, kecá nic takového mu nevěřte. Rozhodně nemohu Husáka nikomu doporučit. Velmi nesolidní jednání.
jmalyska napsal:Co já vím, tak pan Husák je už poměrně starší pán a bez urážky mám pocit že na svůj věk i trpí nějakou nemocí, možná proto opravy trvají. Zaslechl jsem, že to přebral jeho syn, co je na tom pravdy nevím, avšak 4 roky zpět jsem u něj nechával předělat ARO9408 15" na 400W a hrál jako drak v Tesla subbasech ARS2100. V klidu to přehrálo 400W sateliy s 15"+1,4".
Pokud nepotřebuješ třeba nahradit úplně rozervanou membránu, tak to hoď do Černé Hory Liborovi. U Husáků už firma asi opravdu končí. Paní Husáková je velmi vážně nemocná a p. Husák už se svým věkem a svými zdravotními problémy to také nezvládá. Údajně chce zvládnout tu horu zakázek, která se mu tam navršila a nové přijímat už v letošním roce nebude. Já tam byl naposledy někdy v létě, co se tam děje teď nevím, mám to z doslechu od kolegy.
Nevíte o někom, kdo přemotává odpálená repra? nejlépe stř. Čechy. dík.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)