fender stratocaster Richie Blackmoore mexico

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
razde

fender stratocaster Richie Blackmoore mexico

Příspěvek od razde »

Moc se mi líbí ale hlavně zvukově,jen mám strach s toho vybrání u pažců, co myslíte dělalo by mi to problémy při hraní? Richi je známej co jsem se dočet že má lehké a uvolněné ruce,což myslím že já asi ne...tak co mi poradíte, DÍKY
Sajmon

Re: fender stratocaster Richie Blackmoore mexico

Příspěvek od Sajmon »

Já bych ti poradil vyzkoušet si nějakou kytaru, která má scalloped hmatník. Sice je to rada, kterou jsi asi slyšet nechtěl, ale vlastní vyzkoušení ti řekne nejvíc.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Sajmon píše:Já bych ti poradil vyzkoušet si nějakou kytaru, která má scalloped hmatník. Sice je to rada, kterou jsi asi slyšet nechtěl, ale vlastní vyzkoušení ti řekne nejvíc.
No není scalloped jako scalloped,na Blackmorea se mi nehralo dobře,zato na Malmsteena uplne v pohode...Zalezi i jake mas struny,ono promáčknout takovy dvanáctky asi nebude uplne jednoduchy :D
razde

Příspěvek od razde »

Hm,právě Malmsteen se mi zdál že to bude větší problém,přitom v prodeji jsou na kytarách nataženy nuladevítky
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Stanley Glazoff píše:No není scalloped jako scalloped,na Blackmorea se mi nehralo dobře,zato na Malmsteena uplne v pohode...Zalezi i jake mas struny,ono promáčknout takovy dvanáctky asi nebude uplne jednoduchy :D
Tak pokud nemá vůbec představu, tak lepší než nic. Samozřejmě pokud zvažuje nákup kytary za zhruba 35 tisíc, tak by měl zkoušet přímo tu.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
razde

Příspěvek od razde »

Proč ten scalloped tedy je jak to funguje
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

razde

Příspěvek od razde »

Máš pravdu, budu muset vyskoušet
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“