Ahoj,
Nejake rady nebo tipy jak zpivat pri hre na basu? Je to vse jen o cviku nebo pomuze nejaka rada?
Diky
baskytara a zpev
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: baskytara a zpev
Psát si basové party tak, abych u toho zvládal zpívat. Technicky obtížné prvky zařadit do meziher, kde se nezpívá.
Party, ktere jsou jakoby "proti" zpevu se mi oscedcilo cvicit do zblbnuti tak, abych nakonec ani nevedel, ze je hraju. Pro mne osobne casove narocne, ale funkcni 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zdar, nech si poradit od Petra Hrivňáka (Kuka) z Horkýže Slíže, tomu se to daří skvěle ne?
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Jo to bych si nechal poradit velice rad, ale jakym zpusobem pana kontaktovat?
Zlatá slova. Přitom, jak jednoduché. Dělali to tak i všichni kytaristi, bluesmani praktikující one man show, i Hendrix, který musel odehrát mimo bicích a basy vše ostatní. Ostatně, s tím mají problém všechny nástroje, proto nakonec vznikl post "frontmana" - zpěváka a performera v jedné osobě.Hendrek píše:Psát si basové party tak, abych u toho zvládal zpívat. Technicky obtížné prvky zařadit do meziher, kde se nezpívá.
Když mi zamlada strčili s basou před mikrofon s tím, že večer potáhnu já, ostatní si to jen odehrají a odzpívají, moc to nešlo. Ty problémy má každý, časem si vše sedne.
U basy jde o to, udělat z nouze ctnost. Pokud se se zpěvem nevejdu do basy či s basou do zpěvu, něco z toho uzpůsobím. Nakonec z toho bude originální part a souzvuk a budou si myslet, že to je záměr a obrovská vychytralost.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.