Prašici kalafuna
Pravidla fóra
Prašici kalafuna
Moje mala dcera hraje na housle a vadi ji prašici kalafuna, jako kdyby na ni mela alergii. Zkusila jsem z eBaye objednat nejakou černou jakože neprašici pro citlive osoby. Bylo zvlastni ze stala jen 1 dolar, za tu cenu jsem to pochopitelne riskla...jenze prasi uplne stejne.Co delam spatn, mazu teba smyčec prilis moc?Jakou kalafunu koupiot aby neprasila a mala pak nemela cervene oci a nekychala?Mame ousle Gewa pure a struny netusim jake - z tovarny..Diky za radu
Re: Prašici kalafuna
Kalafuna vysychá a čím je starší, tím víc práší. Levné kalafuny práší už od výroby, protože jsou vyráběny z nekvalitních surovin. Stejně jako ve vašem dotazu ohledně violoncella, ani tady se situace nedá ošidit kalafunou za dolar. Práskněte do prkenice a kupte pořádnou kalafunu u houslaře aspoň za 500kč. Sice to bude nejdražší věc ve futrálu, ale určitě se to vyplatí

Pokud máte dotaz ohledně houslí nebo hry na housle, pošlete klidně SZ. Ohledně smyčcce samozřejmě taky :O)
-
starejdobrak
Re: Prašici kalafuna
Dobrý den, nevím jestli se zde může přímo jmenovat, ale např. kalafuna Larsen antialergická .. funguje.
Ovšem za 1dolar to není
. Pěkný den.
Ovšem za 1dolar to není