Kombo do zkušebny do 6000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

úplně nechápu jak přišli na tak hezkej čistej na hybridovy...asi kdybych neměl celolampu tak jdu do hlavy 8100 - furt mě láká
podle mých zkušeností jsem nepoznal celotranďák, kterej by aspoň takovýmhle způsobem nezvládal čístý kanál, nevím jak to chodí u hybridů, ale čistý kanál by měl být ten nejmenší problém. Jinak ten zkreslenej kanál u ValveState zní docela dobře, trochu chladně ale na punk asi ideál.
Borci, vzdyt napsat 4-5-6 tisic, tak je blbost mu cpat Valvekinga
To je fakt, jen jsem muchtěl naznačit, že takhle by do toho vrazil víc, ale třeba do konce života by si už mohl užívat celolampu.

Krom VelveStata bych tu ale stále viděl bazarového Ashtona celolampu (8000 - když se poštěstí, tak 7000).
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

dayslipper píše:Jinak ten zkreslenej kanál u ValveState zní docela dobře, trochu chladně ale na punk asi ideál.
Je oničem. Je nebarevnej tragickej. Nemá žádný koule... ještě horší jak JCM2000 taky děsnej bezcharakterní hrchot... JCM800 plexi to sou hřejivý barevný zvuky ne polovodičoví chrastítka
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

Na valvestate jsem nehrál, ale podel toho co jsem slyšel na youtube(sice to neni moc objektivní)..tak bych ti doporuči VOXe...AD30VT by stačila do zkušebny...sám jsem si v pátek přitáhl domů XL novou za 7600 z musiccenteru a hraje to naprosto úžasně, máš i více možností zvuku jak na valvestate. Takže na bazaru bys možná za 6000 tu AD30VT sehnal.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

ARP píše:Na valvestate jsem nehrál, ale podel toho co jsem slyšel na youtube(sice to neni moc objektivní)..tak bych ti doporuči VOXe...AD30VT by stačila do zkušebny...sám jsem si v pátek přitáhl domů XL novou za 7600 z musiccenteru a hraje to naprosto úžasně, máš i více možností zvuku jak na valvestate. Takže na bazaru bys možná za 6000 tu AD30VT sehnal.
No, nevím, jaká je ta XL řada, ale tu AD30VT bych zas tak nedoporučoval.. Z důvodů hlasitosti, sám mám 60 a je to jen tak tak. Záleží asi na stylu, ale do zkušebny bych fakt asi pod 60W v tranzistoru nešel. Lampy ani nemá cenu řešit, s tímhle kapitálem. Ale je to težký, dělat takový kompromisi, možná by sis mohl Miklope půjčit jako já :wink:
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

Je tam 12" reprak a hodne citlivej takze je to hlasitejsi nez kalsickej 30 W trandak
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

to je sice pěkný, ale furt bych na to nevsázel
miklop1

Příspěvek od miklop1 »

RJ píše:
ARP píše:Na valvestate jsem nehrál, ale podel toho co jsem slyšel na youtube(sice to neni moc objektivní)..tak bych ti doporuči VOXe...AD30VT by stačila do zkušebny...sám jsem si v pátek přitáhl domů XL novou za 7600 z musiccenteru a hraje to naprosto úžasně, máš i více možností zvuku jak na valvestate. Takže na bazaru bys možná za 6000 tu AD30VT sehnal.
No, nevím, jaká je ta XL řada, ale tu AD30VT bych zas tak nedoporučoval.. Z důvodů hlasitosti, sám mám 60 a je to jen tak tak. Záleží asi na stylu, ale do zkušebny bych fakt asi pod 60W v tranzistoru nešel. Lampy ani nemá cenu řešit, s tímhle kapitálem. Ale je to težký, dělat takový kompromisi, možná by sis mohl Miklope půjčit jako já :wink:
co bych si mewl jako půjčit?? nejak sem to nepobral..
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

:!: :!: :!: http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=289888
Prodej ledvinu nebo babicku a kup tohle... To se jen tak nevidi :arrow: A zvuk to ma naprosto paradni
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

miklop píše:
RJ píše:
co bych si mewl jako půjčit?? nejak sem to nepobral..
Peníze, chlape :wink: KOnkrétně litr at máš na toho bandita od Wohmy
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Ale nej je stejně Marshall Valvestate 8240, teď vo vejkendu sem byl u strejce a jedna kapela tam ma zkusebnu a zkousel sem si toho maru a to by takvej vybornej zkreslenej zvuk to se nedá popsat řikal sem si to musim mit a řikal ten kytarista že mi ho proda ale sežene si nejdřiv něco jinýho už se těšim
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

To Laney TF200 jak spal myslim Wohma má spoluhrčá na koncerty...docela b pohodě kombo řekl bych, mně se doceal líbí a zvuk není špatnej...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

100W kytarové kombo Hughes&Kettner
Prodám 100W kytarové kombo Hughes&Kettner
Tříkanálové kytarové kombo - Attax series, výkon 100 W, reproduktory 1x 12` Celestion, reverb, 3 pásmový EQ, efektová smyčka

• Kytarové kombo
• Attax series
• Počet kanálů: 3
• Výkon 100 W
• Reproduktory 1x12` Celestion Rockdriver 100 Pro
• Kanál Clean s ovládáním: Volume, Bass, Middle, Treble
• Kanál Crunch s ovládáním: Gain, Volume
• Kanál Lead s ovládáním: Gain, Voicing, Volume
• Společné korekce pro kanál Crunch a Lead: Bass, Middle, Treble
• Master sekce s ovládáním: FX Loop, Reverb, Master Volume
• Reverb
• Efektová smyčka s nastavitelnou úrovní
• Univerzální tříkanálové kombo

pridam gratis original FOOTSWITCH H&K
vse v 100% super stavu bez jedineho skrabanecku jako nove!!
Novorocni cena 7900,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tel.: 604351232

Region: Brněnský kraj
Zařazeno: 13.1.2008 10:38

P.S : nevim jak se sem hazej odkazi z hudebni bazar cz :( ... :wink:
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

muzes me rict, kdy na musiccentru prodavaj XLko za 7600???
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

je potreba si uvedomit, ze mezi 30w a 60w nebude ve vyslednem rachotu takovy rozdil, pokud se to pusti pres jedno stejne 12' repro...

100w a 120w hovada s jednim 12' me prijdou tak nanejvys k smichu... ty komba prodavaji waty a ne vysledny "zvuk" a nebo spis "hluk"

ad30 s desitkou reprakem bude o dost tizsi nez ad30xl s 12'... tenhle vox je dle meho nazoru naprosto fantasticke kombo. asi nejlepsi "nelampove" na ktere jsem hral. valvestate jsem mel taky - ten mu ale muze konkurovat nanejvys cenou, protoze za 7500 clovek koupi voxe v 30w s desitkou reprem... za stejne penize koupi 80w valvestate s vystupem na externi box. zvukove je na tom ale daleko hur, zvlast cisty kanal.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

nebo si kup to co prodavam ja 70W trandak IMG za 4.5tisice no neber to
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“