kytary VINTAGE

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: kytary VINTAGE

Příspěvek od Hendrek »

Pokud jsi četl pořádně, tak jej nepotřebuje přilepit, jen zajistit proti drnčení. Spíš zvládne tuto opravu sekunďákem (které má většinou každý někde po ruce), než pracovat s lepidly technologicky náročnými na přípravu, manipulaci a nevím co ještě, když s nima nejspíš nikdy nedělal. Já měl třeba jednou doma dvousložkové epoxidové lepidlo a nemohl jsem zanic přijít na to, jak to udělat, aby to lepilo. Akorát jsem si tím vše oblemstal a výsledek žádný.
Nebo můžeš poskytnout know-how a navrhnout konkrétní lepidlo a přesný postup, určitě si rádi rozšíříme obzory :).
standavfr

Příspěvek od standavfr »

Dvousložková lepidla mi cizí nejsou,jen nevím,jak bych ho při jeho hustotě dostal do motýlku,ten je jen uvolněný,sundat nejde.Takže připadá v úvahu jen něco hodně řídkého co do něj zateče.Jestli máš tip na nějaké lepidlo tak sem s ním.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Nemůžeš tu čepičku normálně urvat, kápnout do dírky turbolep od číňana a prostě to nasadit/zalepit zpátky? :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
standavfr

Příspěvek od standavfr »

Řekl bych,že je ten kolík rozplacnutý,jinak by ten motýlek už upadl.Jak píšu,je to slyšet jen na sucho,tak to buď přestanu řešit,nebo tam nakapu sekunďák.
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Hola,drnčí to proto, že je povolený ozubený kolečko na osičce. mechaniku odšroubovat, kleščema rozlousknout, pak si najít na netu, jak vypadá originál od gibsona. najít 7 rozdílů, kde to číňani ojebali (vlastně jeden hlavní -podložku mezi ozubem a osičkou), dokutit, pořídně+ dotáhnout, složit, přišroubovat a pak si libovat, že už to nedrnčí:-)
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

jenyceg píše:Hola,drnčí to proto, že je povolený ozubený kolečko na osičce. mechaniku odšroubovat, kleščema rozlousknout, pak si najít na netu, jak vypadá originál od gibsona. najít 7 rozdílů, kde to číňani ojebali (vlastně jeden hlavní -podložku mezi ozubem a osičkou), dokutit, pořídně+ dotáhnout, složit, přišroubovat a pak si libovat, že už to nedrnčí:-)

Fajn rada, ale teď teprve standavfr ocení můj a Hendrekův návrh :D.

Jinak jestli to drnčí jen na sucho, tak máš asi potichu kombo :twisted: .
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

raději už nic nepíšu. su na dovolené, připojení je tu naprd a zobrazuje mi to 1-2 poslední komentáře, na který reaguju...
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Počkej, to neber nijak zle. Byl to jen vtip, protože tazatel nechtěl ani měnit mechaniku, pomalu ani kolík zakápnout vteřiňákem a ty mu navrhneš celou mechaniku sundat, rozebrat, zručně opravit a pak ji tam vrátit :D. Tvá rada je zajímavá, možná by byla zajímavější s nějakou fotodokumentací ;), ale tady asi nepadne na úrodnou půdu. Užij si dovolenou.
standavfr

Příspěvek od standavfr »

To víš,bydlím v bytovce a brnkám si doma,tak to moc solit nemůžu :oops: .
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Zakapnout sekundakem a nevymyslet blbosti :) dela to spostu vintage kytar, ne-li vetsina. Resil jsem to kdysi na krame na brigade skoro furt.

Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“