ozvučení sportovních akcí ?
Pravidla fóra
Re: ozvučení sportovních akcí ?
[quote="kunec"]Přecti si tento topic od začátku
Jj už četl jsem to,admin mě přispěvek dal jsem,tak že to je jak kdybych se ptal na to samé jak první příspěvek.
dB Technologies Cromo 12+ je to jedna s těch lepších značek?
Jj už četl jsem to,admin mě přispěvek dal jsem,tak že to je jak kdybych se ptal na to samé jak první příspěvek.
dB Technologies Cromo 12+ je to jedna s těch lepších značek?
mozna polozim blbou otazku , stane se neco zasadniho kdyz bych ty RCF ART-312A dal ven a pršelo by na ně ? nebo venku by neměly být vůbec ?
Nevím jestli zásadního, ale ty bedny zničíš.Mr_Y píše:mozna polozim blbou otazku , stane se neco zasadniho kdyz bych ty RCF ART-312A dal ven a pršelo by na ně ? nebo venku by neměly být vůbec ?
Co bys také čekal ...
Nám teď odešly i pod stanem - pršelo vodorovně
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Ok kdyz bude normální počasí tak bez problémů
Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk
Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk
Jaký je repro dB Technologies Cromo 12+. dík za odpověď
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě jsou pro venkovní použití určeny. Malý deštík (mlholení) jim, pokud bude krátký, neublíží (vyzkoušeno). Jako taková domorobo ochrana je možné jim normálně na prasárnu přilepit k boku deštník.Mr_Y píše:mozna polozim blbou otazku , stane se neco zasadniho kdyz bych ty RCF ART-312A dal ven a pršelo by na ně ? nebo venku by neměly být vůbec ?
Originální obaly jsou poměrně hodně voděvzdorné, ale může ti napršet do driveru, neboť ten je nekrytý.
Pokud bude vychr a pršet bude ze stran, tak jedině vnitřní použití.
Jinak se ale dá spekulovat o pasivní verzi (312), když zesilovač schováš.
LTH
Super, děkuji za veškeré rady, všechno se hodí !
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Pravděpodobně bude srovnatelné s ART 312A MK3, ale rozhodně tišší a pravděpodobně hůře provedené. Servis u dbček nevím, ale RCF ART je přes Prodance, tj. záruka kvality.boban1 píše:Jaký je repro dB Technologies Cromo 12+. dík za odpověď
Pozor na digitální zesilovač, teď jsem někde zahlédl zmínku, že se na slunci přehřívají a bedna ti pak nehraje na plno, ale třeba jen na polovinku a už leze do peaku! U levnějších modelů to bude pravděpodobné.
Celá bedna ale na mě nepůsobí nijak věrohodně.
LTH
Tak asi nejlepší bude RCF ART 312-A mkIII. A bude potřeba nějaká externí USB zvukovka,nebo nebude problém to napojit přímo na notebook.
Ještě se zeptám na ty to,co na to odborníci.
http://www.shop4djs.com/kaifat-1/kaifat-s815a.html
Ještě se zeptám na ty to,co na to odborníci.
http://www.shop4djs.com/kaifat-1/kaifat-s815a.html
Kaifat nebrat. Já používám ma podobné akce Zvukovku Lexicom alpha. Z Ntb jde přes USB muzika a do mic vstupu mám brzdrat. Pokud máš mix, Zvukovku npotrebuješ
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne ne nemám mix. Tak že zvukovka bude asi potřeba 
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Kaifat opravdu nebrat. Když bych pominul mizerné zpracování a křivou freq. charakteristiku, tak 120 dB SPL je málo i na akce pro dětičky.
Optimální je mít mix s interní zvukovkou, Allen Heath třeba dělá ZED 10, což je míchačka vybavená USB a 4mi mikrofonními vstupy. Je to lepší z hlediska ovládání a i z hlediska úrovní a tudíž i šumu a výkonu. Zvukovkou také nemusíš tu bednu vybudit na max a tak ji nevyužiješ naplno.
LTH
Optimální je mít mix s interní zvukovkou, Allen Heath třeba dělá ZED 10, což je míchačka vybavená USB a 4mi mikrofonními vstupy. Je to lepší z hlediska ovládání a i z hlediska úrovní a tudíž i šumu a výkonu. Zvukovkou také nemusíš tu bednu vybudit na max a tak ji nevyužiješ naplno.
LTH
co jsi myslíte o mixážním pultu : MACKIE 802 VLZ4 ?
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti jeho výbava stačí, kvalitou by vůbec nemusel urazit. Mackie dělá dobré věci, pak nějaké velmi dobré, ale občas i velmi špatné.Mr_Y píše:co jsi myslíte o mixážním pultu : MACKIE 802 VLZ4 ?
Mě osobně by vadila absence post auxu a více pre auxů, nemá také inserty, ani pro master, ale to je možná už zhýčkanost.
Pozor, abys za rok nekupoval něco většího.
LTH
ozvučení sportovních akcí ?
Na to co potřebuje auxy a inzerty nepotřebuje.
Na podobný akce já používám jenom zvukovku.
Od mackie mám 18 velký mix a s kvalitou jsem spokojen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na podobný akce já používám jenom zvukovku.
Od mackie mám 18 velký mix a s kvalitou jsem spokojen
Sent from my iPhone using Tapatalk