Nová kobyla na Véčko

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Nová kobyla na Véčko

Příspěvek od johnatán »

zdar lidi..všim sem si že už mam nějakou vymletou kobylu na flyingu (přece jenom už má svý léta) tak mu chci koupit novou když byly ty vánoce....našel sem tohle nemá s tim někdo zkušenost?? ty prachy se mi nějak moc nezdaj..a taky ten tvar tech kamenů - nebyl by tam trochu problém s palm mutingem?? díky moc za jakýkoliv postřehy...

http://www.bachmusik.com/p959/bk-4cr-se ... sem-strun/
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Měl jsem to asi týden doma, protože mi to omylem poslali místo něčeho jinýho. :lol: Pak jsem to poslal zpátky. Vypadalo to celkem použitelně ikdyž žádná excelentní kvalita to taky nebyla ale to se nedá čekat za 400 když od Gotohu stojí kobylky jednou tolik a od Schalleru s těma válečkovýma kamenama asi ještě víc.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Je to šrot nastříknej na stříbrno :wink: . Před týdnem mi to začalo olízat. Ocel (nebo z čeho se to dělá) to není ani za mák. V odřeném místě je to takové červené jako meď nebo mosaz ale pochybuju že to je z tady těch dvou prostě GOTOH :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Běžnej tvar kobylky, PM je v pohodě...akorát to asi nebude zrovna kvalitka...pokud tam máš podobnou kobylku, neměl by bejt problém
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

hmm to sem asi tak čekal takovýhle odpovědi...no hele a ještě se zeptám - kde se daj sehnat věci od gotohu?? nikde sem to na netu nenašel...jo a když bych chtěl ladící mechaniky tak asi taky doporučíte gotoh co??
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No třeba tady
http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... kategori=7

Za pár týdnů nejspíš budu dělat objednávku takže pokud jsi někde z okolí Brna tak by jsme se mohli domluvit. Mám to napsané na tžišti. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Téměř každej niklovanej díl když oškrábeš bude červenej a pak teprve bude ocel, nikl se na ní totiž chytá přez měď....

Vypadá to celkem slušně a masivně, ale bál bych se vůle válečků, od Sollera jsem si objednal válečkovou kobylu an krk ke stratovi, válečky maj axiální vůli a při bendech, nebo vibrátu je slyšet, jak lítaj po ose a narážej do bočních stěn, je to docela otravný a bál bych se něčeho podobnýho i u tohohle....

Nicméně hodlám se to sám ozkoušet až budu montovat tu jejich repliku Bigsbi :lol:
Používám jen nick "Swamp"
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“