P.
Tascam US-1800
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tascam US-1800
P.
Anebo člověk od začátku používá Reaper bez jakýkoliv omezení a časem ho s velkou spokojeností za 60 bucků zakoupí 
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj - a nebo
Jde o to, jaké MMI sedne "líp" do ruky.
P.
P.
- Steve Yzerman
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím diskutující. Vždy jsem využíval karty pouze od M-Audio a byl jsem nad míru spokojen.
Fast track ULTRA, který mi sloužil poslední 2 roky, má 6 separátních stop a říkal jsem si, že bych mohl přejít zase na větší model (6 stop mi na nahrávání živý zkoušky nestačí, když z toho chci dostat zvuk dle mého gusta). A teď otázka - co místo toho?!
Nabízí se M-Audio Fast track 8R, nebo Tascam US-1800. Ostatní mi přijdou že jsou už mimo moji cenovou relaci.
Měl někdo na porovnání tyto dvě značky (úplně nejlépe tyto dva modely)?
Měl jsem za to, že M-Audio je v těchto produktech TOP, ale třeba sem jen žil v omylu.
Jde mi o to, jestli je zvuková kvalita těchto karet na podobné úrovni, či jedna z nich je výrazně lepší? Nechci to na žádné profi nahrávání, spíše na demáče a zkoušky, ale těch 8 (a víc) stop bych opravdu využil.
Budu rád za jakékoliv názory.
Fast track ULTRA, který mi sloužil poslední 2 roky, má 6 separátních stop a říkal jsem si, že bych mohl přejít zase na větší model (6 stop mi na nahrávání živý zkoušky nestačí, když z toho chci dostat zvuk dle mého gusta). A teď otázka - co místo toho?!
Nabízí se M-Audio Fast track 8R, nebo Tascam US-1800. Ostatní mi přijdou že jsou už mimo moji cenovou relaci.
Měl někdo na porovnání tyto dvě značky (úplně nejlépe tyto dva modely)?
Měl jsem za to, že M-Audio je v těchto produktech TOP, ale třeba sem jen žil v omylu.
Jde mi o to, jestli je zvuková kvalita těchto karet na podobné úrovni, či jedna z nich je výrazně lepší? Nechci to na žádné profi nahrávání, spíše na demáče a zkoušky, ale těch 8 (a víc) stop bych opravdu využil.
Budu rád za jakékoliv názory.
FENDER stratocaster 1984, Orange dual terror / Rockwell redtrip, 4x12 Vintage 30, 1x12 Greenback, BOSS BCB-60, Fernandes Power Bass Japan 1977, Orange Terror bass+Ampeg SVT 410-HE / Markbass mini 810
http://bandzone.cz/we2
http://bandzone.cz/intouch
http://bandzone.cz/we2
http://bandzone.cz/intouch
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, k jaké "laťce" se to slovo TOP vztahuje, ale jen tak mezi sebou bych dával malinko víc trumfů tomu Tascamu. Teď se jeden povaluje na midi.cz; projel bych si net na zkušenosti uživatelů, juknul na web výrobce (jak je to s ovladači na moderní systémy) a případně bych využil ten bazar, pokud je to cenově obecně OK (nezkoumal jsem).
P.
P.
Re: Tascam US-1800 / Tascam US-16x08
Zvukovky ani jedné z těchto značek nejsou TOP, ale na nahrávání demáčů a zkoušek více než postačující. V tomto případě má US 1800 více vstupů, 8 linkových, 6 nástrojových a ještě to lze rozšířit o dva digitální, ten FT 8R má jestli se nepletu pouze 8 linkových a snad se už nevyrábí (místo něj je M-Track Eight 8 mic vstupů a tím to hasne, nemá ADAT, midi...). V této cenové relaci se pak dá ještě sehnat podobná karta od behringeru, ale ten Tascam je (z mých zkušeností) bezproblémový, funguje i s win8 a zas tak špatné převodníky to nemá, takže není případně problém s tím nahrát i bicí na album. Jinak taky už ji snad přestali vyrábět, ale dělají její kopii v novém designu a s názvem Tascam US-16x08.
BC Rich Beast NT (Pele bass elektronika, RM snímače), Ampeg SVP, Trace Elliot PPA 600, Aguilar GS212-4, Boss GT-10B // Fokus Aoi (SD Invader snímač), Rockwell Red Trip, Laney GS412 PA / / ART TubePac, Alesis 3130, BBE Sonic Max. 482i
ahoj prosim o radu, mam stazeny program MIXCRAFT 7, a nevim co mam k tomu koupit za zvukovku, stači mi do 4 az 8 mikrofonu, muze byt i pouzita, mix chci pouzit jan na vystoupeni tak na nahravani ve zkusebne.
diky Milos Vysocany
diky Milos Vysocany
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jakoukoli, která ti postačuje. Zmiňovaný Tascam bude určo OK.
P.
P.