Prvně přiznávám, že nejsem žádným Beckovým fanatickým fanouškem a nějak více znám pouze jeho poslední alba, z nichž mě hodně baví třeba "Jeff". On E&C jsem poměrně dost čekal, ale ta deska mě zklamala. Ne že by mi vadilo ono naladění na "večerní poslech", který sám rád čast provádím, ale celkově mě dost nudila.
Nejvíc se mi asi příčilo začazení Corpus Christi Carol a Nessun Dorma, které poslední dobou musí hudebně "znásilňovat" snad každý a začíná to být ohranné. Navíc v případě Nessun Dorma mi Beckova verze přijde strašně nezajímavá. Poodobně na mě působí i Somewhere over the Rainbow (už zase?), vůbec mi nesedla ani Elegy For Dunkirk.
Naopak se s kneekalem shodnu na I Put a Spell On You, There's No Other Time, i to Never Alone je docela fajn. Ale když člověka nějak víc baví jen 3 skladby z 10 (+ Hammerhead, který ale jako by to album snad ani nepatřil), tak fakt nemám chuť pustit si to znovu...