Hm... kouknul jsem se do archivu na obě schémata, stačil začátek a jsou tam výrazný odchylky v hodnotách. Takže to není totožný (Rockmaster preamp a 5150, samozřejmě stará Rockmaster zesilovač z osmdesátých je něco úplně jinýho).
Jinak si vzpomínám na historický zážitky, kdy v devadesátých letech u Šikýře ve studiu právě Zdeněk říkal, že mu tam občas někdo donese 5150 a obvykle z toho nic nedostane, protože je to podle jeho názoru přeelektronkovaný a jen vyvoleným se podaří z toho dostat zvuk. Takže těm, kteří vyvolení nejsou, půjčuje svýho starýho Efendiho a nahrávají to na to... Klasika.. To už je let,,, ale o těch vyvolených to docela sedí..
Jinak fotky super, je to vysoký - díky tomu, jak je to na úzkých bednách, ale dostal jsem se výš... Třeba na týhle fotce to nevypadá, ale vysílačka se mi tam vůbec nevešla a musel jsem jí dávat na druhý rack nahoru. (Prostě na h...)

+ samo nějaký blbosti na podlaze a ve výsledku by to bylo dobrý, ale zrovna pro ten styl, kterej jsem hrál s tou kapelou s fotce na draka úplně.Jinak v racku byl Marsch lampáč konec, Engl preamp, 1 až 2 efekťáky klasický, počítač s monitorem jako třetí efekťák, vysílačka, audio rack převodníky pro pc (24/96) a další s****y, prostě hromada krávovin

Detailnější footku jsem tady nenašel, když jsem to ořezával, tak to vypadalo jak Černobyl, tak to tam dávám celý. Historíííía.....

Nejlepší by stejně bylo udělat nějaký pařeniště lidí z tohoto fóra (s nějakým limitem typu kytara aspoň ladí a kytarista umí aspoň 4 akordy) a sejít se i s těm ptákovinama na jednom místě. Nakonec by ve zvuku vyhrálo jedno 15W combo a bylo by...