Martin D-15 versus Furch D32CM
Pravidla fóra
Martin D-15 versus Furch D32CM
Chlapci,Co vy na tento souboj?
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Martin D-15 versus Furch D32CM
a co děvčata..?stargate píše:Chlapci,Co vy na tento souboj?
ale k tématu: dones nám ty kytary (na nějakej sraz), zahrajem si a pak porovnáme.
rudaa píše:Jednoznačně Furch.D15 se spíš hodí na hru prstama než trsátkem.Záleží na jekej ji chceš styl do folku D15 super!Do bluegrassu a country nic moc ostatní nástroje tě usmažej.Hrál jsem na jednu v Lídlu taky jsem ji chtěl,aale pak jsem ji nevzal za těch 25 máš lepší kytary
Díky moc .Asi půjdu do Furcha.
Nechci se vám do toho chlapi..a děvčata..
..montovat, ale jak možete porovnávat D 15 s Furch D 32 ? D 15 má horní desku mahagonovou, Furch je cedrový....D 15-ka je levný model pro studenty, i když to neznamená, že vůbecnehraje...
To je jako by jste porovnávali naftový a benzínový motor...hm, spíš naftový motor a koňský potah, nic proti mahagonu, mám z něj na kytaře tělo, ale horní deska...?????...hmm, nakonez i ty bambusový Ibanezy hrajou dobře, že?.. akorát nemaj logo...Martin...
To je jako by jste porovnávali naftový a benzínový motor...hm, spíš naftový motor a koňský potah, nic proti mahagonu, mám z něj na kytaře tělo, ale horní deska...?????...hmm, nakonez i ty bambusový Ibanezy hrajou dobře, že?.. akorát nemaj logo...Martin...
EFko Hybrid Vintage
Samozřejmě že má cenu to komentovat - zvlášť když v tomhle případě je Staňa z nejpovolanějších. - Moje poznámka se týkala toho, že nevidím velký smysl v podobných virtuálních "soubojích", a že tento konkrétně nemá smysl ani věcně, koneckonců potvrdil i ten Staňův komentář. Jen se mi nedaří přijít na to, jakou hodnotu pro ostatní měla mít tvá odpověď pranýřující "kraviny". Poradíš?Oltec píše:Staňo, tady to nemá cenu komentovat, protože tady většina plácá takový kraviny, že je to vo ničem. Pouze okecavají , co kdo vyblil ,ale klofnu v ruce nedrželi (bohužel i moderátoři - určitě to bude zítra smazaný).
A jen poznámka k prohlášení "určitě to bude zítra smazaný": pokud se k tomuhle svému příspěvku postavíš jako k mnoha předchozím, pak ano, bude smazán... tebou. Protože svoje příspěvky tu mažeš ty sám, moderátoři jen cenzurují tvoje přehnané vulgarity (a že jich máš na kontě snad nejvíc ze všech zdejších uživatelů). Ocenila bych - a ostatní moderátoři se mnou - kdybys tedy přestal s podobnými nesmyslnými útoky. Tvoje příspěvky opět začínají být takové, pro jaké jsi už dostal varování: prvoplánově hádavé, útočné, vulgární a především zbytečné. Takové nejsou vítány ani tady, ani na žádném jiném fóru, měj to na zřeteli.