Martin D-15 versus Furch D32CM

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
stargate

Martin D-15 versus Furch D32CM

Příspěvek od stargate »

Chlapci,Co vy na tento souboj?
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Nevim, můžu tak akorát říct, že mi rukama prošly všehovšudy tři Furchy (jeden vidim denodenně) a zatim ani jednomu nebylo co vytknout, moc se mi líběj... Oproti tomu Martina jsem nedržel žádnýho, takže nemůžu moc sloužit...
Die Hard or Die Home
Oltec

Příspěvek od Oltec »

--
Naposledy upravil(a) Oltec dne 15.01.2008 16:30, celkem upraveno 1 x.
jana
Kontaktovat uživatele:

Re: Martin D-15 versus Furch D32CM

Příspěvek od jana »

stargate píše:Chlapci,Co vy na tento souboj?
a co děvčata..? :roll:

ale k tématu: dones nám ty kytary (na nějakej sraz), zahrajem si a pak porovnáme. :twisted: jinak těžko pořádat takový "souboje"... různý Furchy si občas od kamarádů na chvilku půjčím, ale jestli byl mezi nima tenhle, netuším. Martinku jsem měla v rukách jednu, ale to nemá smysl srovnávat, ta byla o pár kategorií vejš... ale hrálo se na ni parádně. (škoda jí, nějakej hajzlík ji pár dní na to majiteli ukradl. :? )
stargate

Příspěvek od stargate »

Díky.Myslel jsem konkrétní zkušenosti ne domněnky.Samo že i děvčata,ale rád bych získal nějaké postřehy vlastníků,popřípadě těch kdo už na tyto nástroje hráli.Díky všem
rudaa

Příspěvek od rudaa »

Jednoznačně Furch.D15 se spíš hodí na hru prstama než trsátkem.Záleží na jekej ji chceš styl do folku D15 super!Do bluegrassu a country nic moc ostatní nástroje tě usmažej.Hrál jsem na jednu v Lídlu taky jsem ji chtěl,aale pak jsem ji nevzal za těch 25 máš lepší kytary
stargate

Příspěvek od stargate »

rudaa píše:Jednoznačně Furch.D15 se spíš hodí na hru prstama než trsátkem.Záleží na jekej ji chceš styl do folku D15 super!Do bluegrassu a country nic moc ostatní nástroje tě usmažej.Hrál jsem na jednu v Lídlu taky jsem ji chtěl,aale pak jsem ji nevzal za těch 25 máš lepší kytary

Díky moc .Asi půjdu do Furcha.
josu2

Příspěvek od josu2 »

Mohu přihodit zkušenost s Martinem :-)
Na D15 jsem hrál a je to super zvuk a hratelnost i hmatník je super. Ne tohoto Furcha jsem nehrál asi na tři jiné a ani jeden mě nenadchl jako Martin. Ale je třeba to vyzkoušet, každému sedí něco jiného.
Stana

Příspěvek od Stana »

Nechci se vám do toho chlapi..a děvčata..:-)..montovat, ale jak možete porovnávat D 15 s Furch D 32 ? D 15 má horní desku mahagonovou, Furch je cedrový....D 15-ka je levný model pro studenty, i když to neznamená, že vůbecnehraje...
To je jako by jste porovnávali naftový a benzínový motor...hm, spíš naftový motor a koňský potah, nic proti mahagonu, mám z něj na kytaře tělo, ale horní deska...?????...hmm, nakonez i ty bambusový Ibanezy hrajou dobře, že?.. akorát nemaj logo...Martin... :shock:
EFko Hybrid Vintage
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Staňo, tady to nemá cenu komentovat, protože tady většina plácá takový kraviny, že je to vo ničem. Pouze okecavají , co kdo vyblil ,ale klofnu v ruce nedrželi (bohužel i moderátoři - určitě to bude zítra smazaný).
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

Oltec píše:Staňo, tady to nemá cenu komentovat, protože tady většina plácá takový kraviny, že je to vo ničem. Pouze okecavají , co kdo vyblil ,ale klofnu v ruce nedrželi (bohužel i moderátoři - určitě to bude zítra smazaný).
Samozřejmě že má cenu to komentovat - zvlášť když v tomhle případě je Staňa z nejpovolanějších. - Moje poznámka se týkala toho, že nevidím velký smysl v podobných virtuálních "soubojích", a že tento konkrétně nemá smysl ani věcně, koneckonců potvrdil i ten Staňův komentář. Jen se mi nedaří přijít na to, jakou hodnotu pro ostatní měla mít tvá odpověď pranýřující "kraviny". Poradíš?

A jen poznámka k prohlášení "určitě to bude zítra smazaný": pokud se k tomuhle svému příspěvku postavíš jako k mnoha předchozím, pak ano, bude smazán... tebou. Protože svoje příspěvky tu mažeš ty sám, moderátoři jen cenzurují tvoje přehnané vulgarity (a že jich máš na kontě snad nejvíc ze všech zdejších uživatelů). Ocenila bych - a ostatní moderátoři se mnou - kdybys tedy přestal s podobnými nesmyslnými útoky. Tvoje příspěvky opět začínají být takové, pro jaké jsi už dostal varování: prvoplánově hádavé, útočné, vulgární a především zbytečné. Takové nejsou vítány ani tady, ani na žádném jiném fóru, měj to na zřeteli.
rudaa

Příspěvek od rudaa »

Souhlasím se Stanem, Furch D32 cirka 22000Kč perfektní kytara použitelná jak pro začátečníky tak pro profíky,hraje na ní i Míša L.ze skupiny Cop.

Martin D15,není na agresivnější hraní,má jemnej zvuk akurát tak pro písničkáře nebo folkovou kapelu,v country ji přehluší i hliníkový banjo:-)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“