metlouss píše:To Demilich:
A ty EMG 707-TW jsi tam měl v originále? Co to máš prosimtě konkrétně za sérii? Ale jinak vím o co jde.. ty snímače jsou jen o pár stovek dražší a přitom je to zase někde jinde..
No a co se ceny týče, tak tu 417ku bych dostal za 22ti a 607ku za 27ti.. na tom shopu kam mám ty odkazy je to přepálený jak svň., to jsem sem dával jen kvůli fotkám a infu.
Dobrý postřeh. Neměl
Moje série je Damien. V té dělali hodně kytar. Moje je jedna z prvních, ještě staré logo a nápis, co už se nikde nedá vidět skoro, hah. Nicméně snímače a celou elektroniku mám z nejvyšší řady Schecteru = Hellraiser. Akorát z tama mám ubraný jeden poťák na tónovku, protože moje Damienka má jen 2 díry na poťáky, takže mám dvě volume na každý snímač + oba jsou push/pull. To jsem si nechal udělat u kytaráře za asi 5 stovek.

měl jsem totiž stěstí, protože na bazaru borec prodával celou tu Hellraisří sedmistrunnou elektoniku jako celek, snímače, poťáky, dráty, prostě všechno, protože si to nechával taky předělat na úplně jiné snímače atd...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem