Potřebuju aby to bylo podle mě a zároveň kvalita. Díky

A pak se nedoplatíš, zvlášť u Gibsona. Pokud nechceš custom shop za nehorázné peníze, tak bych zkusil nějakého jiného výrobce na zakázku, levnějšího. Napadá mě Carvin, Warmoth, nebo Schecter. Nejlevnější bude ale to polepení, to je jasný. Stačí si nechat udělat v nějakém DTPku samolepící fólie, dneska ti tam vyrobí téměř cokoliv podle přání. Podle mě to jde natisknout i přímo na ten lak (kromě krku asi). Stačí se zeptat někde v DTPku nebo tiskárně jak to funguje.MilanT píše:Já jsem dotaz pochopil tak, že zavoláš do firmy Gibson a řekneš jim, aby ti vyrobili kytaru s tvým grafickým návrhem, který jim pošleš mailem.
S tím souhlasím, ale pro někoho peníze nehrají roli a navíc autor vlákna nepsal kolik do toho potisku chce věnovat. A navíc to bylo vysvětlení mého pochopení dotazu. Nicméně autor tu od doby položení dotazu nebyl, takže budeme muset počkat na podrobnosti.del píše: A pak se nedoplatíš, zvlášť u Gibsona.
Zkrášlení kytarykytart píše: dá sehnat kytara s vlastním potiskem ...Potřebuju aby to bylo podle mě a zároveň kvalita. Díky
Koupit nástroj na bazaru nebo nový, dojít za kytarářem, vysvětlit mu, co chceš, zaplatit mu docela slušnou sumu a navíc počítat s tím, že nástroj znehodnotíš pro další prodej.kytart píše:Zdravim. Chci se zeptat, kde se v ČR dá sehnat kytara s vlastním potiskem (mluvim o značkových kytarách řádově 15 - 30 tisíc kč, tj. Gibson, Ibanez, atd.).
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.