edit by Wohma - nazev
repro (PA na plesy)
Pravidla fóra
-
muzikousek
repro (PA na plesy)
Zdravím všechny.Prosím o radu pro kapelu hrající plesy i rockové zabavy sháním PA.Mám v merku RCF Art 525 A a k tomu 4Pro 8002 AS nebo HK Audio Actor DX System nebo něco od Mackie ještě nevím co je lepší jestli aktiv nebo pasív.Dík za rady muzikousek
edit by Wohma - nazev
a presun
edit by Wohma - nazev
Pta se, jaky reprobedny na ozvuceni ma koupit. Az prilitne Jens, tak poradi, ja se v tomhle neorientujuCaggan píše:mozna spamuju, ale: co vlastně chceš? nepostrehl jsem tam zadnou otazku
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Jens Ludwig
- Odborník
tak sem tu a ready radit - jakej máš cenovej strop??? v jak velkých prostorách a pro kolik lidí to má bejt??? co máš k tomu za FOH???
a jakou sestavu a repertoár má kapela???
Jinak sem se teď koukal a řek bych že než HK, bude lepší koupit RCF - a myslim, e na stranu by měl stačit o jednom 8002 a a 4001 vršku...
... když by si koupil po dvou basech na stranu, tak by to bylo fajn kuli tomu, že i kdyy bedny stály na úrovni posluchačů, tak střeďák a vejšlu dostaneš nad hlavy....
a jakou sestavu a repertoár má kapela???
Jinak sem se teď koukal a řek bych že než HK, bude lepší koupit RCF - a myslim, e na stranu by měl stačit o jednom 8002 a a 4001 vršku...
... když by si koupil po dvou basech na stranu, tak by to bylo fajn kuli tomu, že i kdyy bedny stály na úrovni posluchačů, tak střeďák a vejšlu dostaneš nad hlavy....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....