Fender Stratocaster do 25tis
Pravidla fóra
Fender Stratocaster do 25tis
Zdravím všechny, v blízké době uvažuji o koupi nové kytary-přesněji mám zájem o Fendera Stratocastera. Koukal jsem tady na e-shopu a docela mě zaujal ten classic 60´s. Nemám ale žádné zkušenosti a tak sázím na Vás. Co byste doporučili, jestli nějaký model nebrat na co si dát pozor a tak...Je mi jasný, že nejvíc mi asi pomůže když si na něj zahraju, ale asi těžjo najdu nějakej obchod kde budou mít tolik druhů na vyzkoušení. Zrovna ten classic má dodací lhůtu 14dní...
Prostě mi jde hlavně o to aby mě Vaše názory usměrnili a snad pomohly při výberu, páč z těch různých druhů mám hlavu jak pátrací balón.Předem díky:-)
Prostě mi jde hlavně o to aby mě Vaše názory usměrnili a snad pomohly při výberu, páč z těch různých druhů mám hlavu jak pátrací balón.Předem díky:-)
haha , tak to máš pech 25 tisíc je ta nejhorší cena pro koupi novýho strata
ne , budto se můžeš ještě víc zmáčknout a koupit origo ameriku kolem 32 tisíc (to sem udělal ale trochu toho lituju , tet bych šel za katarářem a nechal bych si ho u něj udělat , mám ale taky dost specifický představy , což se tebe nemusí týkat ) , nebo kup ameriku z bazáče , rozhodně bych ale neinvestoval tahle prachy do neamerickáho strata , budto bych sehnal starší ameriku , nebo bych šel navštívit kytaráře , žádná jiná možnost pro mě neexistuje
tady sem našel co sem se koukal jenom tady na bazaru americkýho strata za 22 (kdyby si nutně chtěl originál)
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?pa ... der&ins=20
ne , budto se můžeš ještě víc zmáčknout a koupit origo ameriku kolem 32 tisíc (to sem udělal ale trochu toho lituju , tet bych šel za katarářem a nechal bych si ho u něj udělat , mám ale taky dost specifický představy , což se tebe nemusí týkat ) , nebo kup ameriku z bazáče , rozhodně bych ale neinvestoval tahle prachy do neamerickáho strata , budto bych sehnal starší ameriku , nebo bych šel navštívit kytaráře , žádná jiná možnost pro mě neexistuje
tady sem našel co sem se koukal jenom tady na bazaru americkýho strata za 22 (kdyby si nutně chtěl originál)
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?pa ... der&ins=20
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
no classic se me hodne libil.. myslim, ze je za nejakych 18t. ? jinak je to dost blbe, pokud chces investovat tech 25, protoze je to presne hranice mezi mexiko nastroji, ktere jsou o 10-5t. levnejsi a mezi usa nastroji, ktere jsou o nejakych 5-10t. drazsi
. jeste jsou highwaye za 22 - osobne bych si jej ale nekoupil, hodne se plati za to "usa" a pritom je to takove lepsi stand. mexiko...
1. korejske straty od fendera. maji dost dobre snimace - SD - a jsou za babku. jsou ale z jasanu, takze to neni klasicka olse (coz ale nemusi byt naskodu)
2. mezi vice typicke stratiky patri treba ten classic mexiko... typicky vintage stratik - muzes vybirat ruzne profily krku, palisand/javor, snimace jsou myslim u 50',60' i 70' stejne... takze spis zalezi na tom jak ti ktery krk padne do ruky.
3. pak sem mi jeste libi mexicke deluxy, mezi kterymi je opravdu hodne kombinaci krku a hlavne snimacu... zneji dle meho nazoru o dost moderneji nez ty classiky.
vybrat strata je docela narocne, protoze je jich opravdu hodne... doporucil bych ti at si prvni urcis jestli chces javorovy krk a nebo palisandr, zajdi vyzkouset ruzne profily krku, pak se zamer na snimace... nedivej se na cenu a vybirej.. do 21t. urcite neco koupis. je to docela beh na dlouho trat, nejde rict co je lepsi, protoze kazdemu padne lip do ruky a taky ucha neco jineho. vybiral bych tedy mezi koreou, classic mexiko a deluxe mexiko.na kytarach.cz maji na dejvicke tech kytar docela dost...
1. korejske straty od fendera. maji dost dobre snimace - SD - a jsou za babku. jsou ale z jasanu, takze to neni klasicka olse (coz ale nemusi byt naskodu)
2. mezi vice typicke stratiky patri treba ten classic mexiko... typicky vintage stratik - muzes vybirat ruzne profily krku, palisand/javor, snimace jsou myslim u 50',60' i 70' stejne... takze spis zalezi na tom jak ti ktery krk padne do ruky.
3. pak sem mi jeste libi mexicke deluxy, mezi kterymi je opravdu hodne kombinaci krku a hlavne snimacu... zneji dle meho nazoru o dost moderneji nez ty classiky.
vybrat strata je docela narocne, protoze je jich opravdu hodne... doporucil bych ti at si prvni urcis jestli chces javorovy krk a nebo palisandr, zajdi vyzkouset ruzne profily krku, pak se zamer na snimace... nedivej se na cenu a vybirej.. do 21t. urcite neco koupis. je to docela beh na dlouho trat, nejde rict co je lepsi, protoze kazdemu padne lip do ruky a taky ucha neco jineho. vybiral bych tedy mezi koreou, classic mexiko a deluxe mexiko.na kytarach.cz maji na dejvicke tech kytar docela dost...
- Regular John
33 tisíc, nebo za kolik se ti nejlevnější Američani prodávají, je fakt moc, takže určitě procházej bazary. Já nedávno koupil úplně nového, nehraného sunburst American stratocastera za 22, takže při troše štěstí se dá určitě narazit na podobné případy... Navíc když si koupíš už vyhranou kytaru, tak si ušetříš těch pár měsíců, kdy se s novou kytarou musíš poprat, aby se na ní dalo pořádně hrát 
Ale jak už tady je napsáno výše, raději si je nejdřív vyzkoušej, mají různé tvary krku a některé ti určitě nebudou vyhovovat...
Ale jak už tady je napsáno výše, raději si je nejdřív vyzkoušej, mají různé tvary krku a některé ti určitě nebudou vyhovovat...
- TakJakyhoMeZnas
Ozivim thread, Chtel bych kytaru tak okolo 30-35 k... superstrat, nebo naky flying V, rozhodne uz nechci LP nebo SG, chtel bych 24 prazcu a tremolo, tak jestli by nekdo mel nakou nabidku tak dik
Edit: jeste doplnim: hudba tak nejak na CoB a dyz tak treba Steva Vaie, ale v tom to neni.. me de o 24 prazcu a tremolo
Edit: jeste doplnim: hudba tak nejak na CoB a dyz tak treba Steva Vaie, ale v tom to neni.. me de o 24 prazcu a tremolo
"You feel alright then you hear a music ring"
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- TakJakyhoMeZnas
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Nevím z kama jsi, ale v Ostravě je obchod www.fendercentrum.cz a tam mají stratů mrtě !!!! Koukal jsem tam na to jako z jara, fakt, od levných, až po american deluxy a mají tam i toho jednoho za 230 000 nebo kolik to potvoráctvo stojí. Tam byses mohl realizovat do sytosti
Chlápek tam tomu aji dost rozuměl a byl ochotný + mají tam i mrtě fenderáckých komb, celolamp mastných atd.....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Bydlím kousek od ovy a zrovna co bych chtěl tam nemajíDemilich píše:Nevím z kama jsi, ale v Ostravě je obchod www.fendercentrum.cz a tam mají stratů mrtě !!!! Koukal jsem tam na to jako z jara, fakt, od levných, až po american deluxy a mají tam i toho jednoho za 230 000 nebo kolik to potvoráctvo stojí. Tam byses mohl realizovat do sytostiChlápek tam tomu aji dost rozuměl a byl ochotný + mají tam i mrtě fenderáckých komb, celolamp mastných atd.....
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Nojo, co nadělášMarko007 píše:Bydlím kousek od ovy a zrovna co bych chtěl tam nemajíDemilich píše:Nevím z kama jsi, ale v Ostravě je obchod www.fendercentrum.cz a tam mají stratů mrtě !!!! Koukal jsem tam na to jako z jara, fakt, od levných, až po american deluxy a mají tam i toho jednoho za 230 000 nebo kolik to potvoráctvo stojí. Tam byses mohl realizovat do sytostiChlápek tam tomu aji dost rozuměl a byl ochotný + mají tam i mrtě fenderáckých komb, celolamp mastných atd.....
lite ash strata
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
sem si ho chtěl jet přímo vyzkoušetDemilich píše:Nojo, co nadělášMarko007 píše:Bydlím kousek od ovy a zrovna co bych chtěl tam nemajíDemilich píše:Nevím z kama jsi, ale v Ostravě je obchod www.fendercentrum.cz a tam mají stratů mrtě !!!! Koukal jsem tam na to jako z jara, fakt, od levných, až po american deluxy a mají tam i toho jednoho za 230 000 nebo kolik to potvoráctvo stojí. Tam byses mohl realizovat do sytostiChlápek tam tomu aji dost rozuměl a byl ochotný + mají tam i mrtě fenderáckých komb, celolamp mastných atd.....
lite ash strata
A zkoušel ses jich zeptat jestli by ti ho nesehnali/neobjednali ??? Když jsou tak na to zaměření tak bych řekl že jo
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008