jaká byla nejlevnější nová "kytara" co jste videli
Pravidla fóra
jaká byla nejlevnější nová "kytara" co jste videli
no tak piste 
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
ee nejlevnejsi elektrika na kytarach je Tenson ST za 2390,- jestli myslis akustiku tak ty tam zacinaj na 1290,- s dětskym Staggem...
Ačkoliv kámoš měl španělu asi za litra a po 5 letech hrála naprosto bezkonkurenčně, lepší než jakákoliv kterou jsem měl kdy v ruce... 
elektrika Stagg S402-BK/kombo Stagg GA 20
+ ak. jumbo Adonis, moje první
+ ak. jumbo Adonis, moje první
on asi myslel toho malýho cestovního stratocastera staggMasterX píše:ee nejlevnejsi elektrika na kytarach je Tenson ST za 2390,- jestli myslis akustiku tak ty tam zacinaj na 1290,- s dětskym Staggem...Ačkoliv kámoš měl španělu asi za litra a po 5 letech hrála naprosto bezkonkurenčně, lepší než jakákoliv kterou jsem měl kdy v ruce...
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Jednou jsem viděl v Hypernoze akustiku za 500 a kupodivu nebyla z plastu. Kdo ví z čeho ale plast to nebyl. Možná slepili korkové zátky
Radši jsem ji nezkoušel, páč mám soje uši docela rád 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
ona je nova, akorat je tam napsany že je jen poškrabana hlava a stary model nebo co. ale je nehrana a kdyz je nehrana tak je nova
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Jeden muj bratranec hrál an nějakou tu shtiskou z tesca za 799 a řízl se o nu 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
to byla elektrická ??KIWI píše:Jeden muj bratranec hrál an nějakou tu shtiskou z tesca za 799 a řízl se o nu
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
to *Twisted.Brother*:no jasný
ale asi né takhle brutálně,o normální kejtru se neřízneš,sem mněl chuť jí chytit za krk a hodit jí někam mezi regály,ty přazce přesahovali jako svině a ty frety se mi zdály taky nějaký divný:D...ještě to tam daj aby si jí každej zkusil:D můžu bejt rád že třeba nem*¨dla struna a nešvihla mně přes xicht,bych se ani nedivil:D
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
To né .. mám normalni kejtru ... jenze kdyz jsem jeste hral stakovyma malima ostryma trsatkama , tak jak sem trsal sem se furt rezul o strunyDrobák píše:to *Twisted.Brother*:no jasnýale asi né takhle brutálně,o normální kejtru se neřízneš,sem mněl chuť jí chytit za krk a hodit jí někam mezi regály,ty přazce přesahovali jako svině a ty frety se mi zdály taky nějaký divný:D...ještě to tam daj aby si jí každej zkusil:D můžu bejt rád že třeba nem*¨dla struna a nešvihla mně přes xicht,bych se ani nedivil:D