Tak to nevím
Prošel jsem předtím i potom pár obchodů a všechny SG se mi zdály takové mdlé, vláčné.
Toto je reakcema a zvukem břitva.... A to se mi líbí.
Gibson SG standard ´78, Bach SG, Foxrox CC hybrid, Radial Bones Hollywood, MXR Super Badass, EHX Satisfaction, HOT Sunset drive, HOT Spring-Verb, HOT The Thirty KT66, 1x12" Engl 112 PRO, Schecter SGR SA-1, Cremona ´86 (samodomo vybavená 1xhumb.+1xsingl), Zoom G3, Roland Cube 10GX
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
arcilucifer píše: 8.02.2018 15:46
“vyrobeno ze čtyřicet let vyzrálého Al bloku”
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
no, to je furt cena ojetýho auta. teď jsem si uvědomil, že kytaru - řekněme nad 30 tisíc - už ani nejsem schopnej ocenit. navíc, občas se stane, že jsem na koncertu v ne úplně střízlivým stavu, takže bych se asi jen bál o takhle drahou věc. v době, kdy lítaly fakt levně, jsem koupil své sg special 2004 za asi 11 tisíc a asi už to s tou kytarou nějak doklepu, navíc mi ten zrezlej hardware a šrámy až na dřevo celkem přirostly k srdci:)
Mě tyhle TB a EGC kytary hrozně baví. Ty ceny jsou ale šílený. Přes pár lety byla ale na bazaru kytara Vaccaro asi za dvacet, ale vůbec to neznám a nevim, jak to hraje. Jinak na TB kytary hrajou lidi z Shellac a Jesus Lizard: moje oblíbený kapely a ty stojej právě na zvuku těch kytar...trochu ot.sorry