Výběr kytary Fender do 15 000 - nová nebo bazarová?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
torst

Re: Výběr kytary Fender do 15 000 - nová nebo bazarová?

Příspěvek od torst »

můj tip :
http://hudebnibazar.cz/prodam-vintage-v ... /ID929198/
palisandr, 22 pražců, hambáč u kobyly.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
pap

Příspěvek od pap »

šel bych do nějaký classic vibe, ty kytary nemaj chybu
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Torst: Proč se držet tak při ze mi? Ty Vintage straty mě nějak zvukově nezaujaly. Na hardrock asi OK ale charakter strata jsem v nich moc neslyšel...

Tipy:

http://hudebnibazar.cz/fender-50s-strat/ID911877/
S tim, že bych se pokusil stlačit cenu ještě trochu dolu, na druhou stranu je údajně nová, tak by ještě mohl mít účtenku a záruku.

http://hudebnibazar.cz/fender-highway-o ... /ID928218/
Tělo z jasanu, to se cení. Zdá se, že by byl ochotný trochu slevit. IMHO ten Highway one bude znít líp, na druhou stranu mexičan má zlatej nátěr :-)

Classic vibe jsou taky fajn a většinou za příznivou cenu, ale zrovna se na bazaru žádnej neválí...
torst

Příspěvek od torst »

z těch dvou se mi líbí ta 2., splňuje moje výšeuvedené podmínky.

" Ty Vintage straty mě nějak zvukově nezaujaly. Na hardrock asi OK ale charakter strata jsem v nich moc neslyšel..."
Más Stratocastera SX, měl jsem půjčenej Bach a hrály všechny stratovsky až na půdu. Vlastně i můj Diamant, když rozepnu krk. HB. Asi nejsem náročnej hráč, ale twangu maji všechny tyhle kusy dost. Malinko slabší je to u Ibanezek RG s jejich tenkýma krkama. Doporučuju poslechnout si ukázky na YT.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
torst

Příspěvek od torst »

krade

Příspěvek od krade »

classic vibe - za mě taky. dobrá volba
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
torst

Příspěvek od torst »

tahle variace na Stratocastera by splňovala mé představy takřka dokonale : http://hudebnibazar.cz/stratocaster-blade/ID933206/
a není drahá, jen trochu zmoklá.
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Ten předposlední tip - classic vibe - je taky dobrá volba. Je to moje bývalá kytara, které jsem se musel ve finanční tísni zbavit. Vizuálně i prakticky stav nového nástroje - až jsem měl strach ji brát z domu.
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

jenyceg píše:Ten předposlední tip - classic vibe - je taky dobrá volba. Je to moje bývalá kytara, které jsem se musel ve finanční tísni zbavit. Vizuálně i prakticky stav nového nástroje - až jsem měl strach ji brát z domu.
Jen pro zajimavost. Nestala v tom roce 2012 (tzn porizovaci cena) taky okolo tech 7000,- za ktere je ted na bazaru? Jen cira zvedavost :) To, ze ted nove stoji okolo 12k je samozrejme vec druha...
jastud

Příspěvek od jastud »

Zaváděcí cena Classic Vibe byla někde mezi 7500-8500.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Placka

Příspěvek od Placka »

Jak to bylo s cenou by nám mohl říct Jenyceg
jenyceg píše:Je to moje bývalá kytara, které jsem se musel ve finanční tísni zbavit.
Ta kytara se mi hodně líbí a vážně o ní uvažuji, nicméně cenu bych radši ještě o trochu menší, taky pamatuju classic viby za výrazně nižší pořizovačku...
jastud

Příspěvek od jastud »

Sedm je fér cena. Ta kytara už levnější nebude. A za ty prachy stojí.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Já ji koupil za 7 v době, kdy nová byla přes 10. teď je cena 12,5. Kytara byla ve stavu nového nástroje. Hrál jsem na ni asi 3 měsíce, doma, měl jsem ji na 1 kšeftu. Nádhera. Pak jsem potřeboval rychle prachy a classic vibe se mi zdál, jako že se rychle prodá, tak, ač nerad, odsoudil jsem prodeji zrovna tuhle. Taky za 7. Kupující dělá různé úpravy, chtěl strata na heavy relic. Jak sám píše, zželelo se mu jí a raději ji prodá, než aby ji ubližoval:-). Pravděpodobně na ni ani nehrál. 7 je podle mne férová cena a dolů už to nepůjde. A pokud to nikdo nekoupí, taky dobře, našetřím a odkoupím si ji zpátky:-).
Ovšem pořád trvám na tom, že nejlepší strat, nejen do 15tis., co hraje nejvíc, jako strat, je Vintage V6...
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Dobrá koupě byla ještě cca před dvěma lety Deluxe verze od Squiera:
http://intl.fender.com/en-CZ/squier/gui ... -metallic/

Barevně žádná divočina, na perleťovou bílou jsem si musel zvykat, ale ten luxusní sametový krk - na tom je radost i jenom nechat odpočívat ruku...
Cena tehdy byla něco přes 8,5 tisíce, dneska už je to 12,5 - vedle Classic Vibe je tenhle Squier taky velmi hratelný a doporučovaný.
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
Pavel_

Příspěvek od Pavel_ »

Taky ji mám a líbí se mi.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Satin finish na krku je super. Já jsem o tomto Deluxu donedávna (než jsem ho zaregistroval na bazaru) vůbec nevěděl, musím si na něj někde zkusit zahrát.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
torst

Příspěvek od torst »

Tohle je stratocast. přesně podle meho gusta ! 22 pražců, palisandr, hambáč a ještě k tomu černej !!
http://hudebnibazar.cz/fender-squier-st ... /ID934841/
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“