Tak pouzivej mail klienta a pak staci jen kliknoutSajmon píše:Nejhorší je, že to idioty stejně nezastaví. Kvůli hrstce blbců se to zkomplikuje pro slušné uživatele. Těším se na ruční přepisování některých šílených mailů.
Nápady, připomínky, stížnosti
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Hodně budem někde...
Bude znat i jeho IP..Bejk píše:Tak jedno se opraví (nenapíšu zlepší, protože to jen vrátili zpět) a druhé takhle dojeb*jí. Když někdo bude chtít otravovat, stejně si tu práci dá a napíše, rozdíl bude jen v tom, že člověk bude znát jeho email, ale k čemu mu to bude?
Kvůli jednotlivci omezí většinu? Jen proto, že si stěžoval? Vsadil bych se, že to byl nějaký nýmand, kterému napsal párkrát John Cole a on pak udělal divadlo. Jsem zvědavý, co budou dělat, až jim vynadá znova, že mu píše pořád (protože email pro spam tam pořád je
). Pak bude u inzerátu nutný tel. kontakt, který se bude zobrazovat, ale to jen do doby, než pár lidí zveřejní správným lidem pár telefonů a oni si začnou opět stěžovat. Rovnou bych tohle celé přeskočil a u každého inzerátu by byla uvedená celá adresa prodávajícího a napsat by se mu mohl možná tak telegram nebo dopis. V každém inzerátu by bylo rovnou předepsané- POUZE OSOBNÍ ODBĚR. Akorát by to určitě pár lidí špatně pochopilo a osobně by si pro to přišli, až by nebyl nikdo doma
.
To je hezký a co s tím? Půjde s tím, na policii? Řekne, že mu nabízel směšné částky na bazaru a nebo, že jeho kytaru vymění za růžový vibrátor? Policii se nechce řešit, když ti někdo ukradne auto a bude honit někoho přes IP?
Další věcí je, že IP je dnes skoro k ničemu, když to napíše třeba z telefonu, tak mu přidělí zrovna volnou IP (to samé z kavárny a dalších veřejných míst) a co potom? Policie si sedne k záznamu z kamer a koukne se kdo celý den do kavárny chodil a podle času v mailu zkusí identifikovat toho, kdo tam zrovna v tu dobu byl a poté ho bude sledovat, až k němu domů, kam pro něj přijede URNA.
Další věcí je, že IP je dnes skoro k ničemu, když to napíše třeba z telefonu, tak mu přidělí zrovna volnou IP (to samé z kavárny a dalších veřejných míst) a co potom? Policie si sedne k záznamu z kamer a koukne se kdo celý den do kavárny chodil a podle času v mailu zkusí identifikovat toho, kdo tam zrovna v tu dobu byl a poté ho bude sledovat, až k němu domů, kam pro něj přijede URNA.
Idioti na netu zastavit nejdou. Komu to vadí ať nepoužívá žádné komunikační kanály, a dá to do kameného obchodu do komise. Neřešíš platbu, dopravu ... servis na klíč.Sajmon píše:Nejhorší je, že to idioty stejně nezastaví.
Chtít s tím bojovat je nesmysl.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Jak to myslíš?SUK píše:Tak pouzivej mail klienta a pak staci jen kliknout
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Co jak to myslim? Ze adresa, ktera je do html vyprintena pozpatku (<a href="mailto:zc.manzes@ilvac">), ve spravnem poradi do nezkopirovatelneho obrazku, se javascriptem prevede na spravnou (takove pseudoodstineni spambotu, kteri bezne javascript nepouzivaji).
No a prechod na odkaz mailto:nekdo@nekde vyvolava spusteni nakonfigurovaneho mail klienta. Mail klient je samostatna aplikace, ktera pomoci ruznych protokolu (smtp, pop3, imap, eas) cte e-maily z mailoveho serveru, takze neni nutne pouzivat debilni webmaily a k mailu se lze dostat i offline.
Takze nemusim opisovat adresu, i kdyz chybi formular pro kontaktovani inzerenta. Popsane chovani po kliku na mailto: odkazy je, v dnesnich mrdkernich prohlizecich zarucene mozne nakonfigurovat i pro webmaily. Tak se to naucte pouzivat a nepotrebujete zadny formulare
No a prechod na odkaz mailto:nekdo@nekde vyvolava spusteni nakonfigurovaneho mail klienta. Mail klient je samostatna aplikace, ktera pomoci ruznych protokolu (smtp, pop3, imap, eas) cte e-maily z mailoveho serveru, takze neni nutne pouzivat debilni webmaily a k mailu se lze dostat i offline.
Takze nemusim opisovat adresu, i kdyz chybi formular pro kontaktovani inzerenta. Popsane chovani po kliku na mailto: odkazy je, v dnesnich mrdkernich prohlizecich zarucene mozne nakonfigurovat i pro webmaily. Tak se to naucte pouzivat a nepotrebujete zadny formulare
Hodně budem někde...
Píšu snad, že jdou zastavit, že mi to vadí, nebo že s tím chci bojovat?Čavli píše: Idioti na netu zastavit nejdou. Komu to vadí ať nepoužívá žádné komunikační kanály, a dá to do kameného obchodu do komise. Neřešíš platbu, dopravu ... servis na klíč.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Proč jste tu všichni tak konfrontační a vztahovační? Jen jsem přidal souhlasný názor, a ty hned vyskakuješ. Divné fórum ...Sajmon píše:Píšu snad, že jdou zastavit, že mi to vadí, nebo že s tím chci bojovat?Čavli píše: Idioti na netu zastavit nejdou. Komu to vadí ať nepoužívá žádné komunikační kanály, a dá to do kameného obchodu do komise. Neřešíš platbu, dopravu ... servis na klíč.
Bojovat s tím zřejmě chtějí správci bazaru. Jinak se tu o tom nebavíme.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
No právě že to funguje i ve webmailech, tak jsem nějak nechápal ten důvod.SUK píše:Co jak to myslim? Ze adresa, ktera je do html vyprintena pozpatku (<a href="mailto:zc.manzes@ilvac">), ve spravnem poradi do nezkopirovatelneho obrazku, se javascriptem prevede na spravnou (takove pseudoodstineni spambotu, kteri bezne javascript nepouzivaji).
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Vono to nebude fórem. Fórum je takový, jaký jsou jeho uživatelé.Čavli píše:Divné fórum ...
A pokud si někdo může dovolit needitovat svoje příspěvky, tak s tebou souhlas - divné fórum.
V tom případě jsem si tvůj příspěvek špatně vyložil, takže se ti tímto omlouvám.Čavli píše:Jen jsem přidal souhlasný názor, a ty hned vyskakuješ. Divné fórum ...
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Teď jsi asi dost mimo ...Milan píše:A pokud si někdo může dovolit needitovat svoje příspěvky, tak s tebou souhlas - divné fórum.Čavli píše:Divné fórum ...
Tohle forum funguje v podstatě jako studentská sociální síť. Většina těch aktivních uživatelů jsou adolescenti kteří si v podstatě teprve rovnají životní názory a postoje a rozumově teprve zrají. Mají problémy se seběvědomím a integrací osobnosti. Prožívají svoje krize a první sexuální zážitky (nepočítám ty se svojí rukou). Někteří filozofové např. zastávají stanovisko "společenského hájení adolescentů", jejichž výstřelky se mají posuzovat shovívavěji.
Buďme k nim proto tolerantní než přijmou svoje dospělé role, a vymezí svoje společenské postavení. Já sám se o to usilovně snažím, i když to mnohdy není vůbec jednoduché.
P.S. Na jiných fórech či konferencích které aktivně používám, diskutují prakticky výhradně dospělí lidé. Proto je ten kontrast tak markantní, a nepřestává mě udivovat.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Mimo co jsem?Čavli píše: Teď jsi asi dost mimo ...
Už chápu, že ty, který má několik aut a motocyklem, zavedenou firmu, rentiér s budoucími kapitánskými zkouškami, se tu necítí dobře, když si večer u svého krbu čte nesmysly nás chudých studentů.
Byl tu jeden takový (a z fóra odešel) co se nás, studentíků ptal, kde nejlépe nakoupí investiční zlaté cihly.
Radši si tu slušně poplkám s chudým studentíkem než s pozérem a snobem.
Adminovi a moderátorům slibuju, že už nebudu reagovat a přenechám Čavlimu poslední slovo dospělého, moudrého, znalého a odvšehoklíčemajícího.
Jééé ... tady někdo asi píše mojí biografii. Jestli to vyjde knižně rád ti jeden kousek podepíšu.Milan píše:Mimo co jsem?Čavli píše: Teď jsi asi dost mimo ...
Už chápu, že ty, který má několik aut a motocyklem, zavedenou firmu, rentiér s budoucími kapitánskými zkouškami, se tu necítí dobře, když si večer u svého krbu čte nesmysly nás chudých studentů.
Byl tu jeden takový (a z fóra odešel) co se nás, studentíků ptal, kde nejlépe nakoupí investiční zlaté cihly.
Radši si tu slušně poplkám s chudým studentíkem než s pozérem a snobem.
Adminovi a moderátorům slibuju, že už nebudu reagovat a přenechám Čavlimu poslední slovo dospělého, moudrého, znalého a odvšehoklíčemajícího.
Tak hlavně komplexně a nezaujatě ... a nezapomeň, že závist je hřích!
P.S. Část jmění ve zlatě má v rámci diverzifikace snad každej, ne ... ?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jste tvrdě mimo téma - podobné diskuze si nechte do SZ.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Prohlížení fotek na bazaru
Už se zase pochroumalo prohlížení fotek na bazaru - nelze listovat - je to docela otravné.
| Cruel YT | Cruel sptf
Re: Prohlížení fotek na bazaru
I mě. To si už si zase někdo stěžoval a tak to zase změnili zpět nebo co? Nevím proč se někdo snaží měnit dobrý systém, nebo jen musí vykazovat nějakou činnost?
Zdravím,taky se vám pomalu načítá bazar,protože ostatní stránky mi naskakují v pohodě?No občas i na foru....ale není to stále asi větší nápor.....
Nevidím s bazarem žádný problém ...jirkatol píše:Zdravím,taky se vám pomalu načítá bazar,protože ostatní stránky mi naskakují v pohodě?No občas i na foru....ale není to stále asi větší nápor.....
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮