Stratocaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Stratocaster - jaké se vám líbí?
Stratocastre maju jednu chronicku nemoc - tremolo. Az na 2-3 modely (vratane tohto Corgana) su vsade. Nikdy som to nechapal - milion variacii stratocastra a vsetky musia mat tremolo... To bol pre mna vzdy dovod preco neinvestovat do celozivotnej gitary. Ale keby sa vyskytol HSH alebo HHH hardtail, tak by som si mozno vedel vybrat dozivotnu 
Docela jednoduché - výměna za klasiku 3xSC + tremoloIvan píše:Len tak z nudy precesavam temu a hla... Latam, to je Billy Corgan signature, ze ? Snad jediny seriovy strat s pevnou kobylkou a HHH a mimo ineho aj moj nedosiahnutelny sen...Latam píše:Celobílý strat se mi moc nelíbí, zlatý PG vypadá super. Já měl chvíli tenhle strat, jsem trochu uchyl na černé PG
![]()
Mozno trochu neskora reakcia, ale vsak neva... Latam, preco si sa ho zbavil?
Přijde mi, že třeba docela dost stratů ze 70. let jsou hardtaily. Neví někdo proč?
Jinak ten Corgan je pěknej. Začaly se mi hrozně líbit bílý straty a po zlatém pickguardu je tohle pro mě druhá nejlepší kombinace.
Jinak ten Corgan je pěknej. Začaly se mi hrozně líbit bílý straty a po zlatém pickguardu je tohle pro mě druhá nejlepší kombinace.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Mně taky často u strata chybí (např. když má top z žíhaného javoru), ale u tohoto ořechu mi nechybí ani trochu. 
Zrovna mi tu udeřil masovej vrah "tajler".

Zdroj.Guitar specs:
James Tyler Classic - Purple Shmear semi-gloss finish, Alder solid body, standard shape Quartersawn Maple neck with Indian Rosewood fingerboard, large headstock, 1 5/8" nut, standard compound radius, wide/tall frets, abalone inlays, Hipshot locking tuners, aged white pearl pickguard with straight black JTS5500 single coils and Hot Retro humbucker, master volume - tone(neck+middle) - tone(bridge), G2RV bridge, chrome hardware and black bell knobs.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
ta hlava, to je věc, kterou bych fakt nepřekousl 
Antigua je super, jen se mi nelíbí velká hlava. Nicméně hlava Tylera je ještě jiná liga!stepanb píše:Ovšem ta barva je luxus.
Ta hlava mi připomíná hlavu nějakýho Uralu, nebo něčeho takovýho sovětskýho. Eklhaft
hOI!!!
S hlavou od J.Tylera jsem to měl vývojově podobné jako s hlavou od telecastera. Nemohl jsem se na to ani podívat. Do toho člověk buď dozraje a má pocit, že víc ikoničtější a rozpoznatelnější to od J.Tylera nemůže být, anebo raději zapomene, že nějaké kytary od J.Tylera existují. 
Taková okatá levná kopie Axl Badwater.... 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Proč se trmácet až na Ural? Jolana Special ...stepanb píše:Ta hlava mi připomíná hlavu nějakýho Uralu, nebo něčeho takovýho sovětskýho. Eklhaft

Do dnešního dne bych si nikdy nemyslel, že se mi bude líbit zlatý strat.
Je nádherný..... 
Docela ti rozumímSajmon píše: Do dnešního dne bych si nikdy nemyslel, že se mi bude líbit zlatý strat.
Nejmíň půl roku koukám na tenhle (Frost Gold 1960 Relic ) :
http://www.session.de/FENDER-Custom-Sho ... RW-FG.html
Krásně radiálně říznutej krk (ne, že by to bez toho nemohlo hrát, ale od tý doby, co mám Nocastera s takovým krkem - a zvukem nejspíš díky tomu- tak bych CS Fendera s flatsawn krkem nekoupil)
+ je to 1960 RI, takže tlustej palisandr na hmatníku.
Naštěstí na mý (minimální) stratový potřeby stačí ty 2 mexika, co mám - a na kterých jsem si ověřil, jak ohromný rozdíly
zvlášť mezi stratama jsou, bez ohledu na řadu.. Bez vyzkoušení nikdy.
I´m wheels... movin´wheels
ten je bozi !!! jenom bych tedy uz rovnou bral i zlaty hw, ackoliv normalne jej nemusim (nemam rad kombinovani stribrne + zlate)
Tonda: Frost gold je taky super barva. Ale zcela mě míjí móda relicu.
Kinx: Já zlatej HW vůbec nemám rád. Díval jsem se na Aztec Gold i se zlatým HW a se stříbrnou se mi stejně líbí víc. Já asi snad ještě nikdy neviděl strata se zlatým HW, který by se mi líbil.
Tenhle se stříbrným HW mi přijde naprosto skvělej. 
Kinx: Já zlatej HW vůbec nemám rád. Díval jsem se na Aztec Gold i se zlatým HW a se stříbrnou se mi stejně líbí víc. Já asi snad ještě nikdy neviděl strata se zlatým HW, který by se mi líbil.
kombinace stribrna + zlata mi prijde jako cikanskej kolotoc na cemkoliv. treba squier CV delal zlatej strat se zlatym hw a bylo to bozi jak zvukove tak vzhledove