Fender Stratocaster - otázky
Pravidla fóra
Re: Fender Stratocaster - otázky
A co je to přesně za kytaru? Mexický strat je poměrně široký pojem. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Hlavně si ho vyzkoušej......záleží na kusu. Já mám toho nejobyčejnějšího a ladí a hraje jak levnější Amerika.jirkatol píše:kunec píše:Mexického strata mám a jsem spokojen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Díky,to jsem chtěl číst
A tu cenu co si myslíš?
Sajmon píše:A co je to přesně za kytaru? Mexický strat je poměrně široký pojem.
Je to tento inzerát:
http://hudebnibazar.cz/fender-stratocas ... /ID933533/
To: MIran
Určitě tam zajedu vyzkoušet,ale až v pondělí .
Nechceš se raději projet do Prahy a mrknout prvně na tenhle? Nižší cena, vyšší řada, zamykací mechaniky. Třeba má prodávající i původní snímače. A navíc má suprový profil krku, ale to už je o osobních preferencích. Nový teď stojí skoro 25 tisíc, takže cena super.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Sajmon píše:Nechceš se raději projet do Prahy a mrknout prvně na tenhle? Nižší cena, vyšší řada, zamykací mechaniky. Třeba má prodávající i původní snímače. A navíc má suprový profil krku, ale to už je o osobních preferencích. Nový teď stojí skoro 25 tisíc, takže cena super.
Díky moc,zítra tam jedu a myslím podle jednání nebude problém....
Pak napiš, jak jsi dopadl. 
OK,zítra večer tam jedu,dík za info.
jirkatol píše:OK,zítra večer tam jedu,dík za info.
Já myslím, že si ho koupíš...tenhle kluk určitě neprodává žádnou kravinu . Za ty prachy super kup !
Mám ještě jednu nabídku za podobnou cenu ,zítra budu vědět víc 
Tak je to doma .....
Bez škrábnutí,super stav,jediné co v budoucnu nechám přebrousit pražce,ale to má čas
Jinak díky...
post698824.html#p698824
Bez škrábnutí,super stav,jediné co v budoucnu nechám přebrousit pražce,ale to má čas
Jinak díky...
post698824.html#p698824
Vypadá pěkně, shoreline gold je suprová a nezvyklá barva. Tak ať ti i pěkně hraje! 
No je fakt super,ještě jednou Ti díky za tip na inzerát,to bylo fajn 
Už jí tady drbu od půl 9-tý
spokojenost!
Už jí tady drbu od půl 9-tý
hot rails ?
Skutečná svoboda je vždy svobodou pro jinak smýšlející. (Rosa Luxemburgová)
Není vůbec za co děkovat.jirkatol píše:No je fakt super,ještě jednou Ti díky za tip na inzerát,to bylo fajn
Fender strat standard Mexico rv. 2008
singly jsou:
R. M. Pickups
u kobyly HB:
Seymour Duncan
singly jsou:
R. M. Pickups
u kobyly HB:
Seymour Duncan
Nemyslím si, že je to Standard. Podle mě je to Fender Classic Player 50's Stratocaster. Nebo ne?
A neni to jedno ???? Já bych akorát vyměnil ten kobylkový snímač za singlSajmon píše:Nemyslím si, že je to Standard. Podle mě je to Fender Classic Player 50's Stratocaster. Nebo ne?
Mě tam ten HB právě docela vyhovuje 
Tak já jsem rád, když vím, co kupuju a na co hraju. Ale to už není v tomto případě samozřejmě moje věc.MIran píše:A neni to jedno ???? Já bych akorát vyměnil ten kobylkový snímač za singl