Fender Stratocaster - otázky
Pravidla fóra
Re: Fender Stratocaster - otázky
Minimálně podle barvy a Custom Shop Designed na neck plate si myslím, že je to fakt Classic Player. A Jirkatol, pokud se nepletu a je to skutečně CP, tak ty vintage mechaniky na něm jsou zamykací.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Ano jsou ,nepleteš se..
Tak to podle mě definitivně bude Fender CP 50's Strat.
Vzhledem k současné ceně fakt super kup!
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Je to naprosto shodná kytara jakou jsem včera dovezl díky Tobě domů :-)Jen rozdíl ,že je u kobyly HB,ale to jsem chtěl:-)
Nedivím se, taky mám rád HSS straty.jirkatol píše:Jen rozdíl ,že je u kobyly HB,ale to jsem chtěl:-)
Moc si mě potěšil svou vlastní pílí a hledáním,ono jsi to v podstatě psal odzačátku,že to je Classic Player 50s Stratocaster.
No super
No super
Za ty peníze fakt pecka....a pokud si ho vybíral původní majitel pro sebe, bude určitě opravdu dobrý .jirkatol píše:Moc si mě potěšil svou vlastní pílí a hledáním,ono jsi to v podstatě psal odzačátku,že to je Classic Player 50s Stratocaster.
No super
Naposledy upravil(a) MIran dne 3.11.2015 8:52, celkem upraveno 1 x.
Ano,jsem druhý majitel.Sice byla bez futrálu,ale je to super kytara...Kupoval jí 2010
Tak zhruba po necelém týdnu testu strata musím říct,že úplně úžasně drží ladění(díky zam mechanikám),trochu jsem dotáhl šrouby na kobyle ,protože nechci zatím využívat tremolo,krk je pro mne moc příjemný podobný mému LP,takže :
Naprostá spokojenost s koupí této kytary.
thx Sajmon....
Ještě dotaz na odborníky:Mám přidat dvě pružiny,když v poho drží ladění bez páky,kterou nebudu v brzké době používat?
Myslím,že je to asi zbytečné,ale díky za názory....
Naprostá spokojenost s koupí této kytary.
thx Sajmon....
Ještě dotaz na odborníky:Mám přidat dvě pružiny,když v poho drží ladění bez páky,kterou nebudu v brzké době používat?
Myslím,že je to asi zbytečné,ale díky za názory....
proč přidávat? Pokud je kobyla nadoraz k dřevu, je to cajk.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Když zatlačíš tremolo k tělu, mění se ladění? Tedy opírá se o tělo fakt pevně? Při bendování se taky tremolo nehýbe? Jestli to nic nedělá, je to OK.
Je to v klidu,nechám to jak psal Torst
Pokukuji po starším American Deluxe, ale jelikož docela pákuju, tak by mě zajímal názor zkušených na roller nut?
graphtech vs. roller?
graphtech vs. roller?
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
LSR s kuličkami není špatný. Lepší byl Wilkinson s tyčinkymi jako válečky a k tomu tohle tremolo. Nevím, jak je to dnes sehnatelné. Pokud byste chtěl upravovat hotovou kytaru, tak bych do ní neřezal kvůli jinému ořechu a dal bych graphtech a zamykací mechaniky Fender s co nejméně otáčkami struny kolem kolíku.

https://reverb.com/item/976301-fender-w ... plus-ultra

https://reverb.com/item/976301-fender-w ... plus-ultra
Upravovat nechci, jedná se mi o koupi kytary již s LSR. Takže mě zajímá graphtech vs. LSR.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Ja to na jedne kytare mam, pokud se ti do toho nedostane bordel (napriklad ti to nikdo nepoleje pivem), tak je to vpodstate bezudrzbova vec. Jen se kvuli tomu muselo sekat do hmatniku a to bych dnes uz nedelal, jelikoz mi graphtek prijde jednak min invazivni a jednak stejne funkcni.
LSR je věčný, neprobrousí se v něm drážky jako v obyč ořechu. Když je z továrny umístěn správně, nemusíš s ním nic dělat. Leda při přebroušení pražců ho snížit a při přepražcování zase zvýšit. To u klasického ořechu musíš taky.
Při výběru kytary bych se zrovna tím ořechem moc neřídil, kytara musí sedět v mnoha jiných aspektech.
Při výběru kytary bych se zrovna tím ořechem moc neřídil, kytara musí sedět v mnoha jiných aspektech.