Písnička hraná pozpátku
Pravidla fóra
Písnička hraná pozpátku
Ahoj, poradí mi někdo, jak udělat, aby písnička hrála pozpátku? Chceme to na oslavu narozenin jako jednu z her. Děkuji za odpověď. Zdeněk
Re: Písnička hraná pozpátku
Kdo pracuje s analogovými záznamy a má doma magnetofon s reverzním chodem (a tedy vícero hlavami než je dnes zvykem), ten si to pustí v poho (dělalo se to při nahrávání a hrátkami se zvukem běžně). Kdo ne, prostě si data otevře v programu, který tento efekt má. Stáhni si ho z netu.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Písnička hraná pozpátku
stahni si wavosaura : http://www.wavosaur.com/ Bezva free editor. Ani neinstaluješ, jen rozbalíš ! Záložka Process/Reverse
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Ahoj Torste, dají se písničky nějak nahrát z wavosaura, třeba na Smart PC Recorder? Na oslavě kde budeme není internet, tak bych si ty písničky chtěl připravit dopředu doma. Doma nahraju, příjedu na akci a pustím už nahrané. Půjde to nějak? Dík
Wavosaur ukládá jako wav a to ten PCR asi přijme. Takže ano.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Ahoj Torste, Smart PC Recorder to nepříjme. Jen mp3. Jde to nějak jinak? Dík
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde. Překonvertuj WAV do MP3 
P.
P.
Funguje to dikes.