Jolana Big beat - poraďte co s ní

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
FiendMB

Re: Jolana Big beat - poraďte co s ní

Příspěvek od FiendMB »

Uvidíme.. bylo by to fajn, to bych si koupil ještě umělého bubeníka aby měli sousedi radost :-) Co se týče toho LP, tak se mi líbí LPM 2015? co si o tom myslíte? líbí se mi ty hi-tech vychytávky ve spojení s "old loockem". Asi bych nepoznal LP za 50 a za 20 myslím, že bohužel :cry: ze mě lepší kytara lepšího kytaristu neudělá :oops: ale aspon dostanu do ruky něco nového a bude motivace!
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

No, to jsem si mohl myslet, že pošilháváš po něčem tak ošklivém. LP má přece mít krásné lemovky i na těle i na krku .... A ty snímače také nevypadají kdovíjak ... :). ESP-Ltd je v této relaci hezčí (a lepší) kytara.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
FiendMB

Příspěvek od FiendMB »

jo je pravda, že klasika LP se mi líbí víc, chybí mi tu takový ten plastík na skrábání trsátka a ty snímače jsou jak z fendra, ale co jsem četl, tak by měla být celkem promakaná a ta ladička :-) já nevím no.. mám kopii fendra už 15 let a je to dobrá kytara, na LP se mi líbí ten sametovej zvuk, je to takové zabalené, nevím jak to popsat za to fender je takovej drsnej a čistej (upřímě 55/45 pro fendra), ale nekoupím si kytaru která vypadá stejně :-D a od jakživa se mi líbí LP, jestě si na to zkusím zahrát jednou jsem to měl v ruce a dost mi to nesedělo... uvidíme... co je to za řadu LPM to "M" je to výš než studio ne?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“