Sami píše:A nebylo by lepší si nadoma kupit nějaké malé kombo? Fakt nepochopím takový aparát mít nadoma
Já bych si to taky pořídil domu, když bude matka prudit, přidam volume, navíc se na to dobře kouká a áme velkej barák sami pro sebe.
Tak když tě někdo prudí,na to stačí lampa 15ka...
Ale vážně,podle mě se tim tlumenim hlasitosti(myslim o tolik z maxima, dyk by se to dalo využít tak na 2% :/) zvuk tak zmrví že to nebude mít moc smysl oproti ňákýmu rozumnýmu aparátu.
Sami píše:A nebylo by lepší si nadoma kupit nějaké malé kombo? Fakt nepochopím takový aparát mít nadoma
Já bych si to taky pořídil domu, když bude matka prudit, přidam volume, navíc se na to dobře kouká a áme velkej barák sami pro sebe.
Tak když tě někdo prudí,na to stačí lampa 15ka...
Ale vážně,podle mě se tim tlumenim hlasitosti(myslim o tolik z maxima, dyk by se to dalo využít tak na 2% :/) zvuk tak zmrví že to nebude mít moc smysl oproti ňákýmu rozumnýmu aparátu.
To neznáš mojí matku, dělá ve školce a jak tam celej den řve na ty parchanty, tak má tak brutálně vytrénovanej hlas, že by nestačila ani mesa strategy 500.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
afektband píše:To neznáš mojí matku, dělá ve školce a jak tam celej den řve na ty parchanty, tak má tak brutálně vytrénovanej hlas, že by nestačila ani mesa strategy 500.
A já si řikal co to tu v praze slýchám kolikrát ze západu za virvál
Total Music Ignorant: 6505 se vyrábí i ve verzi 60W kombo, ale obávám se, že v ČR není k sehnání. Ale myslím, že namíchaním poměru lamp (ubráním) by se požadovanýho efektu dalo taky dosáhnout...
Diky vsem za rady! Jeste si to promyslim. Jo a s tim kombem 6505 to nebyla vubec spatna myslenka! Na to sem ani nepomyslel ze by to delali jako kombo. A dokonce sem ho aj nasel u nas v prodeji. Ma ho Lidl