Peavey 6505 jak snizit vykon?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

afektband píše:
Sami píše:A nebylo by lepší si nadoma kupit nějaké malé kombo? Fakt nepochopím takový aparát mít nadoma :roll: :shock:
Já bych si to taky pořídil domu, když bude matka prudit, přidam volume, navíc se na to dobře kouká a áme velkej barák sami pro sebe.
Tak když tě někdo prudí,na to stačí lampa 15ka...
Ale vážně,podle mě se tim tlumenim hlasitosti(myslim o tolik z maxima, dyk by se to dalo využít tak na 2% :/) zvuk tak zmrví že to nebude mít moc smysl oproti ňákýmu rozumnýmu aparátu.
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

MrDuck píše:
afektband píše:
Sami píše:A nebylo by lepší si nadoma kupit nějaké malé kombo? Fakt nepochopím takový aparát mít nadoma :roll: :shock:
Já bych si to taky pořídil domu, když bude matka prudit, přidam volume, navíc se na to dobře kouká a áme velkej barák sami pro sebe.
Tak když tě někdo prudí,na to stačí lampa 15ka...
Ale vážně,podle mě se tim tlumenim hlasitosti(myslim o tolik z maxima, dyk by se to dalo využít tak na 2% :/) zvuk tak zmrví že to nebude mít moc smysl oproti ňákýmu rozumnýmu aparátu.
To neznáš mojí matku, dělá ve školce a jak tam celej den řve na ty parchanty, tak má tak brutálně vytrénovanej hlas, že by nestačila ani mesa strategy 500.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

afektband píše:To neznáš mojí matku, dělá ve školce a jak tam celej den řve na ty parchanty, tak má tak brutálně vytrénovanej hlas, že by nestačila ani mesa strategy 500.
A já si řikal co to tu v praze slýchám kolikrát ze západu za virvál :D
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Solstice

Příspěvek od Solstice »

Total Music Ignorant: 6505 se vyrábí i ve verzi 60W kombo, ale obávám se, že v ČR není k sehnání. Ale myslím, že namíchaním poměru lamp (ubráním) by se požadovanýho efektu dalo taky dosáhnout...
Total Music Ignorant

Příspěvek od Total Music Ignorant »

Diky vsem za rady! Jeste si to promyslim. Jo a s tim kombem 6505 to nebyla vubec spatna myslenka! Na to sem ani nepomyslel ze by to delali jako kombo. A dokonce sem ho aj nasel u nas v prodeji. Ma ho Lidl

http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=72608
-----------------------------------------
Ibanez RG760 r.v.1989 unique reptilian finish + Seymour Duncan SH-8 invader u kobylky
Engl E530 tube preamp
TC electronic G-major
Laney Ironheart 2x12 osazen 2XCelestion G12-75W
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“