Vox Pathfinder 10
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Vox Pathfinder 10
Čus, mám nabídku na tuhle hračku za 1500. Ale je to poměrně malý kombo a 6,5" reprák je též takový nijaký. Nemá s ním někdo zkušenosti???
Dík (spěchá)
Dík (spěchá)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
mam doma, me se libi.. ale je dobry jen na cisty zvuk... kreslitko v kombu je strasne a diky malemu repraku zni docela blbe i pripojeny efekt. a nebo jsem uz prilis znarocnel? abych jen nehanil, tak musim zminit opravdu super cisty zvuk, ktery jde pomoci potaku gain nevidane (na trandak) upravit tak, ze zni rekl bych "tluste". jinak na cviceni docela staci, nejak extremne nahlas ale nehraje.
hlavne vypada jako 1:2 model te me vetsi potvory
hlavne vypada jako 1:2 model te me vetsi potvory
Naposledy upravil(a) qwer dne 16.01.2008 9:41, celkem upraveno 1 x.
ja bych sii radsi priplatil litra a 300 a koupil toho kustoma s 12" reprem, ono to je docela rozdil mit 6,5" nebo 12", nejen ve vykonu ale hlavne ve kvalite zvuku. Ja ho mam a malem sem se pochcal kdyz sem to poprvy v byte zapnul s volume na pulku
. Brilantni cistej, a skresleni docela pouzitelny, i kdyz na krabku to nema 
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo
. Ať žijí Maideni 
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já že CHTĚL mít sestavu jako ty??? Od června mám BSG. S kombem si měl tu výhodu že máš prachy já je shromáždil až po čtyřech měsícách co sem slintal denno denně na monitor. A DS-1 nechci ani omylem. Allah dammit.McFish píše:No já si řikal co blbneš, si přeci vždycky chtěl mít stejnou sestavu jako já ne
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Re: Vox Pathfinder 10
Zdravím,
myslíte si, že je tohle kombo vhodný za Digitech RP55, se zapnutou simulací zesilovače?
myslíte si, že je tohle kombo vhodný za Digitech RP55, se zapnutou simulací zesilovače?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Budš mít low-end multiefekt a low-end kombo. Zvuk tomu bud odpovídat. Jestli to je vhodné, to nevím, funkční to bude.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Byl jsem v kytarách vyzkoušet toho voxe a ten zvuk se mi zdál strašně navýškovaný, hrozně ostrý. Nakonec jsem koupil bazarový Kustom Dart 10 (dost levně na to, že kdyby se mi nelíbilo, prodal bych ho s výdělkem) a jsem spokojený, hlavně čistý zvuk má moc pěkný.