Opravy reproduktoru Praha a okolí?
Pravidla fóra
- citizen.one
Re: Opravy reproduktoru Praha a okolí?
tak pokracuju :
Stary 15'' AlNiCo basak : drncel, ted nevim, to jsem nezkousel...
Celestion V30 s defektem na membrane : opraveno, hraje tak jak ma, perfektni!
celkova oprava 2300,--Kc, coz me az na ten druhy podivne opraveny Rola Celestion pripada ok. Chvili to teda trvalo, ale na druhou stranu to mi rekl uz kdyz jsem je tam vezl.
Nejvetsi neduh je asi to, ze neni moc komunikativni, takze ted jen odhaduju co s tim vlastne delal, no ale udelal to myslim ok, takze tak nejak muzu vicemene doporucit...rozhodne to pak aspon bude dal hrat, s velkou pravdepodobnosti jako to hralo kdyz to bylo v poradku, o coz jde nejvic...
Stary 15'' AlNiCo basak : drncel, ted nevim, to jsem nezkousel...
Celestion V30 s defektem na membrane : opraveno, hraje tak jak ma, perfektni!
celkova oprava 2300,--Kc, coz me az na ten druhy podivne opraveny Rola Celestion pripada ok. Chvili to teda trvalo, ale na druhou stranu to mi rekl uz kdyz jsem je tam vezl.
Nejvetsi neduh je asi to, ze neni moc komunikativni, takze ted jen odhaduju co s tim vlastne delal, no ale udelal to myslim ok, takze tak nejak muzu vicemene doporucit...rozhodne to pak aspon bude dal hrat, s velkou pravdepodobnosti jako to hralo kdyz to bylo v poradku, o coz jde nejvic...
-
Kreff
- Bandzone: http://bandzone.cz/trailertrash
A nedal bys mi na nej prosimte kontakt?
Mam taky par repraku na opravu...
Mam taky par repraku na opravu...
Gibson LP junior/HIWATT Lead 100R
- citizen.one
telefon : 603204975
mluvnej neni, ale ted by mel mit cas, byt to tam mel zavaleny reprakama, tak tvrdil ze toho moc nema
mluvnej neni, ale ted by mel mit cas, byt to tam mel zavaleny reprakama, tak tvrdil ze toho moc nema
-
Kreff
- Bandzone: http://bandzone.cz/trailertrash
Diky diky,
Asi je bude potreba jenom vystredit (hrajou akorat chrci), tak to snad bude vpoho
Za posledni dva roky jsem uz odstrelil tri repraky, tak ja nevim co s tim delam
Asi je bude potreba jenom vystredit (hrajou akorat chrci), tak to snad bude vpoho
Za posledni dva roky jsem uz odstrelil tri repraky, tak ja nevim co s tim delam
Gibson LP junior/HIWATT Lead 100R
- citizen.one
jeste to tu trochu ozivim, nevite nekdo cim se repraky po opravu natiraji? ja ze opravovana desitka co je timhle natrena ma mensi rozkmit a tak kdyz hraje tak akorat, tak ta druha uz ,,vyhrana/vykmitana'' kmita az do maxima, tak mam ideu ji natrit nebo naimpregnovat taky...
Já sem dal kdysik 2 repra do opravy panu Cimalovi a 2 stejné sem nechal být. On mi to napustil epoxydem: můžu ti říct že ty spravené lakované skoro nehrajou proti nelakovaným.
- citizen.one
hm hm, tak to tyhle ci mi delal ten kouba hrajou stejne jako ty druhy, akorat min vykmitavaji nad ramec, aspon teda v ramci basy to tak je, kytarovy repro mi takhle nastesti neopravoval 
byly to bassové desítky ne ketarové
- citizen.one
aha, tak asi jak se to cim napusti no 
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Epoxidem? No, Cimbala byl vždycky podivín...
Mám už pár let na půdě umřelý Mesa Boogie C90 a letos na jaře mi umřel čínský Cel. V30.
Po selesšóním zdražení mám pocit, že by třeba stálo za to tyhle repra dát někomu opravit.
Co si o tom myslíte? Není to jen moje iluzorní představa?
Dík.
Po selesšóním zdražení mám pocit, že by třeba stálo za to tyhle repra dát někomu opravit.
Co si o tom myslíte? Není to jen moje iluzorní představa?
Dík.
| Cruel YT | Cruel sptf
Opravy reproduktoru Praha a okolí?
Opravit, určitě. Kousek od Brna jednoho pána znám. Opravoval nám V30 a repro v subbasu.
Teď koukám, že o Liborovi Zvěrinovi se tu už píše.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teď koukám, že o Liborovi Zvěrinovi se tu už píše.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trochu jsem si ty "servismany" včera lustroval, někomu ty lepra zkusím dát.
Kdysi mi dva EVM12L repasovali AC Akustika, dopadlo to dobře, ale protože místní odborníci na ně brblají, tak tentokrát zkusím někoho, kdo se zde doporučuje.
Díky.
Kdysi mi dva EVM12L repasovali AC Akustika, dopadlo to dobře, ale protože místní odborníci na ně brblají, tak tentokrát zkusím někoho, kdo se zde doporučuje.
Díky.
| Cruel YT | Cruel sptf
- citizen.one
no...zpětně když se na to dívám, tak bych se na nějaké repase vybodnul, kor u ,,novych'' repro. Vzdycky se tam nakonec neco podela nebo je zasah moc razantni. Vzhledem k tomu, ze C90 Black Shadow sezenes nekde za 2 tisice a V30 i za talir, tak bych se tim vubec nezabyval...
max jeste u nejakych repraku z 60. let, a ani tam si nejsem jist, jestli bych spis neprodal a nesehnal funkcni kus v nijak neposkozenem stavu...
EVM a JBL jsou mozna vyjimka, anzto ti celkem dost distribuuji recone kity, tak je sance, ze to nikdo nesprzni nejakym svym ,,vylepsenim''
max jeste u nejakych repraku z 60. let, a ani tam si nejsem jist, jestli bych spis neprodal a nesehnal funkcni kus v nijak neposkozenem stavu...
EVM a JBL jsou mozna vyjimka, anzto ti celkem dost distribuuji recone kity, tak je sance, ze to nikdo nesprzni nejakym svym ,,vylepsenim''